کیک تابه‌ای کرم دار

مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1.5 لیوان
آب جوش 1/2 لیوان
روغن 1/2 لیوان
شکر 2/3 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 4 قاشق غذاخوری
شیر 1 لیوان
شکر 5 قاشق غذاخوری
وانیل کمی
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
برای درست کردن کرم، ابتدا شکر و تخم مرغ را در شیرجوش یا قابلمه کوچکی ریخته، با هم مخلوط کنید و به مدت یک دقیقه با چنگال بزنید، سپس ۱/۳ شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
آرد را به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید، سپس باقیمانده شیر را در آن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
شیرجوش یا قابلمه را روی روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
پس از اینکه کرم کمی غلیظ شد، پودر کاکائو را روی آن الک کرده و خوب هم بزنید و صبر کنید تا غلظتی شبیه ماست پیدا کند.
حرارت را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا کرم خنک شود. در این فاصله مشغول درست کردن کیک تابه‌ای شوید.
ابتدا آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و سپس الک کنید.
تخم مرغ، شکر و وانیل را مخلوط کرده و به مدت ۲ دقیقه بزنید، سپس آب جوش را کم کم به آن اضافه کرده و با همزن به مدت ۴ دقیقه مواد را بزنید.
سپس روغن و زعفران را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به مایه فوق اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
کف تابه را کمی چرب کنید، سپس مایه کیک را در آن بریزید و روی آن را صاف کنید.
کرم سرد شده را در قیف ریخته و به هر شکل دلخواه روی مایه کیک بریزید.
شعله پخش کن را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس تابه را روی آن قرار دهید.
روی در تابه دمی قرار دهید و در تابه را ببندید.
حرارت را کم کرده و حدود ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کیک تابه‌ای آماده شود.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا