اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

چند نکته مهم برای درست کردن خیارشور بازاری

سرکه داخل خیار شور باعث کپک زدن خیار شور می شود

خیارشور یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که می توانید درون منزل تان آن را مانند اصطلاحا خیارشورهای بازاری درست کنید. در این مقاله چند نکته مهم برای درست کردن خیارشور بازاری را به شما می گوییم.

چند نکته مهم در تهیه خیارشور :

1- سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود.

2- روی ظرف خیار شور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.

3- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود.

4- می توانید خیار شور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید. به این صورت که از خیارهای ریز استفاده کنید و به دلیل اینکه در آن محکم بسته می شود و تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید. بدون اینکه کپک بزند در موقع استفاده سرشیشه را بچینید تا در آوردن خیار شور آسان باشد.

5- وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.

6- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کرده و برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف ریخته آب و نمک را اضافه کنید بعد یک عدد لیموترش را برش زده روی مواد بگذارید دیگر خیارشور شما کپک نمی زند.

7- ضمناً حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.

8- ناگفته نماند برای درست کردن خیارشور بعد از چیدن خیار و سبزی (ترخون- مرزه- نعنا- شوید) و سیر در ظرف مخصوص، روی آنها آب جوشیده شده و نمک می ریزیم و پس از آماده شدن در جای خنک نگهداری می کنیم.

9- برای هر لیتر آب جوشیده باید دو قاشق نمک داشته باشیم.

10- برای تهیه خیارشور نیز باید به سلیقه خودتان اندازه خیار را مشخص کنید. ولی اگر ریزتر باشد، تردتر و خوشمزه تر می باشد. منبع : hyperclubz

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *