نحوه صحیح شستن سیب

متخصصان سلامت درباره طرز صحیح شستن سیب یک توصیه ساده دارند.

مجله کشاورزی و شیمی غذایی در مقاله‌ای نوشت که این میوه را می‌توان به خوبی از خاک و آفت‌کش‌ها پاک کرد.

استفاده از آفت‌کش‌ها به افزایش محصول منجر می‌شود اما مقداری از این سموم بر سطح سبزیجات و میوه ها باقی مانده و وارد بدن انسان می‌شود. نفوذ مقداری از این مواد سمی در میوه ها بر ضرورت یافتن راهی برای از بین بردن آنها و پاکسازی میوه از این مواد تاکید می‌کند.

هیچ ماده پاک کننده‌ای نمی‌تواند آفت‌کش‌ها را در شرایطی از بین ببرد که آنها به عمق بیش از ۲ دهم میلیمتر به داخل میوه ها نفوذ کرده باشند.

به گزارش اسپوتنیک، از این‌رو متخصصان توصیه می‌کنند سبزیجات و میوه ها بدون پوست خورده شوند یا آنها را در محلول سودا بشویید.

باید آنها را به مدت ۱۵ دقیقه در محلول آب و سودا نگه داشت تا تقریبا تمام مولکول های آفت کش ها از میوه ها پاک شود و سلامتی مصرف کننده را به خطر نیاندازد.ایسنا

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا