اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

طرز پخت دلِ کبابی گوساله

طرز تهیه دلِ کبابی گوساله

مواد لازم:
دل گوساله                                    300گرم

پیاز خردشده                                  1عدد

هویچ حلقه شده                              1عدد کوچک

سیر له شده                                   1عدد

سس ورچستر                               2قاشق سوپخوری

دانه فلفل سیاه                               1قاشق سوپخوری

روغن زیتون                              2قاشق سوپخوری

هویچ ورقه شده                           1عدد

نمک                                          به میزان لازم

روغن مایع برای سرخ کردن        1 قاشق سوپخوری

طرز تهيه :

دل گوساله را با چاقوي تيز از قطر به دو نيم تقسيم کنيد. سپس به صورت نوارهاي 5 سانتيمتري به قطر نيم سانت برش بزنيد.
هويج را به صورت حلقه اي خرد کنيد و در ظرفي بريزيد و با سير له شده، پياز خلال شده، دان? فلفل سياه، نمک، نيمي از آب ليمو ترش و سس ورچستر با هم مخلوط کنيد . سپس دل گوساله  برش داده را در اين مواد به مدت 30 دقيقه  بخوابانيد تا دل گوساله مزه دار شود.
سپس دل ها را به صورت مارپيچ در سيخ قرار دهيد و سيخ ها را 5 تا 7 دقيقه در دستگاه ساندويچ ساز که با يک قاشق روغن مايع چرب کرده ايد قرار دهيد تا دل ها کبابي شوند.
 بعد هويج و کدوها را با استفاده از پوست کن به صورت نوارهاي باريک با قطر 2 ميليمتر برش بزنيد . سپس هويج و کدوها را هم، مانند دل ها به صورت مارپيچ به سيخ بکشيد و با نيمه ديگر ليمو ترش برش داده يک دقيقه در دستگاه ساندويچ ساز قرار دهيد تا کباب شوند.
سپس دل هاي کبابي را همراه با سبزيجات کباب شده سرو کنيد.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *