طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی بدون فر

مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی :

تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 استکان (70 گرم)
شیر نصف لیوان
روغن مایع 1 استکان (80 گرم)
آرد 1/5 لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی
کاکائو (درصورت تمایل) 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2/5 قاشق چایخوری
وانیل 5 گرم

طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی :

تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را با هم الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک تان آماده شده است، مایه کیک آماده شده را تا نیمه فنجان ها پر کنید. فنجان ها را درون قابلمه بگذارید. درون قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که پس از جوش آمدن آب داخل فنجان ها پاشیده نشود.

روی آن را یک پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید و در قابلمه را ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زودتر می پزد بعد از زمانی آرام با انگشتتان آن را لمس کنید متوجه می شوید آماده است یا نه. ( می توانید از تست خلال دندان متوجه پخته شدن آن شوید)

مواد لازم برای پودینگ :

شیر 2 لیوان
شکر 1 استکان
آرد 4 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 80 گرم
شکلات شیری 80 گرم

طرز تهیه پودینگ :

به غیر از شکلات ها همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید و بپزید (تا غلیظ شود و قوام پیدا کند) بعد از پختن گاز را خاموش کنید. شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کیک ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا