طرز تهیه کیک خیس پرتقالی با طعم و مزه ای متفاوت

یکی از خوراکی های که در بین خانواده های که کودک دارند پر مصرف است کیک و کلوچه هستند، انواع کیک ها برای مدرسه نیز مناسب می باشند توانایی سیر کنندگی بالای دارند کیک ها انواع مختلفی دارند که در بین افراد انواع کیک خیس به دلیل خوشمزگی و خوش رنگ بودنش طرفدار زیادی پیدا کرده است . در این مقاله  برای دوستان علاقه مند به هنر آشپزی، طرز ساخت کیک خیس پرتقالی بسیار لذیذ و منحصر به فرد را آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • شیر ۱ استکان
  • روغن مایع ۱ استکان
  • آب پرتقال تازه ۱ عدد
  • آرد ۲/۵ لیوان

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کیک خیس پرتقالی

برای تهیه این کیک خوشمزه ابتدا در یک کاسه تخم مرغ ها را بریزید و روی آن شکر بریزید و با میکسر سه، چهار دقیقه خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه و پف کند بعد از این کار شیر،  روغن مایع، آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را بریزید و مخلوط کنید، هنگامی که خوب مخلوط شدند به این مخلوط به اندازه گفته شده آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و با میکسر هم بزنید و میکسر را خاموش کنید، داخل قالب را چرب کنید و این مواد کیک خیس پرتقالی را داخل آن بریزد قالب را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده اید قرار دهید مدت لازم برای تهیه کیک ۲۰-۳۰ دقیقه کافی است.

دستور تهیه کیک خیس پرتقالیتخم مرغ و شکر هم زده برای تهیه کیک بسیار خوشمزه خیس پرتقالی

نحوه تهیه کیک خوش رنگ پرتقالی خیس

روش تهیه آب پرتقال برای تزیین کیک

 برای ساخت کیک خیس پرتقالی آب پرتقال ها را به اندازه ۱ لیوان بگیرید و روی حرارت ملایم قرار دهید، شکر را به آن اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا ذرات شکر خوب حل شوند. فقط دقت داشته باشید که شریت پرتقالی که تهیه کرده اید نجوشد و این شربت غلیظ شده را سرد می کنید و برای تزیین کیک خیس پرتقالی که داخل فر گذاشته اید استفاده کنید.

روش تهیه کیک خیس پرتقالی

بعد از زمان گفته شده هنگامی که کیک را از داخل فر خارج کردید کیک را به اندازه های دلخواه برش دهید و برای تزیین روی آن را شربت پرتقال بریزید و با پودر بسته نیز می توانید تزیین کنید و به مدت حداقل نیم ساعت صبر کنید، سپس کیک را می توانید نوش جان کنید.

کیک خیس پرتقالی با تزیین پرتقالکیک خیس پرتقالی با تزیین پسته و پرتقال

کیک خیس پرتقالی آماده شده با تزیین پسته

نکات مهم در مورد دستور تهیه کیک خیس پرتقالی

  • برای اینکه کیک پف بیشتری داشته باشد می توانید قالب کیک کوچک تری انتخاب کنید.
  • برای اینکه کیک خمیر نشود هنگامی که می خواهید روی آن شربت پرتقال بریزید باید هردو ولرم باشند.
  • برای گرفتن پوست پرتقال دقت داشته باشید که فقط رویه پوست را رنده کنید زیرا سفیدی آن موجب تلخی می شود.
  •  در طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بهتر است از آرد سمولینا استفاده شود اما اگر در دسترس ندارید می توانید از آرد سفید استفاده کنید.

در این مقاله نحوه درست کردن کیک خیس پرتقالی را به شما آموزش دادیم، اگر در تهیه این کیک به نکات گفته شده دقت کنید می توانید کیک خوشمزه و لذیذی درست کنید برای اطلاعات بیشتر در زمینه آشپزی می توانید با مجله اینترنتی آرگا همراه باشید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا