طرز تهیه کیک حلقه‌ای طرح‌دار

کیک حلقه‌ای طرح‌دار یا (به انگلیسی: Bundt cake) به کیک‌هایی گفته می‌شود که در قالب‌های گرد مخصوص و با طرح‌‌های مختلف تهیه می‌شود.

مواد لازم
ترتیب نام مادهٔ غذایی مقدار توضیح
۱ شکلات شیرین ۱۰۰ گرم Couverture chocolate
۲ کره ۵۰ گرم
۳ خامه ۱۰ گرم
۴ آرد ۳۰ گرم
۵ کاکائو ۱۵
۶ تخم مرغ یک عدد کامل و یک عدد زرده
۷ شکر ۴۵ گرم
۸ شکلات برای تزئین ۱۰۰ گرم حداکثر مقدار میزان شکلاتی که بر روی کیک بعد از پخته شدن با خامه مخلوط شده و برروی کیک ریخته می شود مشخص نیست اما مقدار باید دو برابر مقدار خامه باشد.
۹ خامه برای مخلوط کردن با شکلات برای تزئین ۵۰ گرم
۱. شکلات را با کره در داخل ظرفی ریخته ظرف را داخل آب جوش قرار می‌دهیم تا این دو آب شوند. خامه را اضافه کرده بهم می‌زنیم.

۲. آرد و کاکائویی را که الک کرده‌ایم را اضافه می‌کنیم و خوب بهم می زنیم تا آرد دیده نشود.

۳. یک تخم مرغ را به همراه یک زرده و شکر بهم می‌زنیم تا سفت شود. این مواد را با مواد قبلی خوب مخلوط می‌کنیم.

۴.مواد مخلوط شده را در داخل قالب چرب شده می‌ریزیم.

۵.در فر حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم (برای قالب‌های کوچک ۱۷۰ درجه کافی است). کیک را در داخل یک ظرف یا یک دستمال تمیز به دقت برمی‌گردانیم. می توان کیک را که به شکل قالب درآمده را بدون هیچ تزئینی صرف کرد.

۶. در صورت تمایل و برای پوشش کیک می توان از شکلات و خامه استفاده کرد. طرز تهیه به اینصورت است که مقداری خامه را در داخل مکروویو جوش می‌آوریم و سپس خامه را از مکروویو در آورده و درست دو برابر مقدار آن خامه شکلاتی که کاملاً ریز شده را خامهٔ در حال جوش می‌افزائیم. این محلول را بر روی کیک می‌ریزیم. حدود ۱۵۰ گرم از این سس شکلات برای پوشاندن کیک کوچک شکلاتی کافی است در صورت تمایل می توان فقط کمی از این سس را بر روی شکلات ریخت.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا