طرز تهیه کوفته ماهی یا فلافل ماهی

مواد لازم
ماهی فیله ۷۵۰ گرم
نان سفید ۲ قطعه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد ذرت ۳۳ گرم
روغن زیتون برای سرخ کردن به مقدار لازم
زمان لازم برای تهیه کوفته ماهی ۲ ساعت

دستور تهیه
ماهی‌ها را بشویید، استخوان و پوست آن را بگیرید.
گوشت حاصله را چرخ کنید تا خوب نرم شود؛ سپس آن را همراه با خرده‌های نان، پیاز و جعفری خرد شده، تخم مرغ، فلفل و نمک درون یک کاسه بریزید و خوب آن را با دست ورز دهید.
آرد را نیز آهسته آهسته به آن بیفزایید و همزمان آن را ورز دهید.
پس از اینکه مواد خوب با یکدیگر مخلوط شدند آن‌ها را به صورت گلوله‌های کوچک درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.
کوفته ماهی شما آماده سرو است.
نوش جان …

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا