طرز تهیه کماج همدانی شیرینی سنتی لذیذ و پرطرفدار

طرز تهیه کماج همدانی را در این مطلب برای ما بررسی می کنیم و شما می توانید این غذای خوشمزه کرمانی را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. این کماج بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و می توانید به عنوان میان وعده نیز آن را در نظر بگیرید.

طرز تهیه کماج همدانی

مواد لازم کماج

  • آرد دو و نیم لیوان
  • ماست یک لیوان
  • شکر یک لیوان
  • روغن محلی ۱۰۰ گرم
  • شربت بار دو قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
  • وانیل یک قاشق چای خوری

مواد لازم رو مال کماج

  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • زعفران دم شده یک قاشق غذا خوری
  • شیر یک قاشق غذا خوری
  • کنجد به میان نیاز

کماج همدانی و روش درست کردن ان

طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه

برای تهیه این کماج خوشمزه باید ۳۰ دقیقه قبل از درست کردنش روغن محلی را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. در واقع این کار به نرم تر شدن بافت آن کمک می کند و کار شما را راحت تر خواهد کرد. بعد از این که روغن به دمای محیط رسید می توانید شکر و ماست را به همراه روغن درون یک کاسه بریزید و آن را با هم زن تا جایی هم بزنید که ترکیب یکدستی ایجاد شود.

بعد از این که ترکیب یکدستی برای شما ایجاد شد می توانید وانیل را به همراه شربت بار به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خوبی در یک دیگر حل شوند. آرد را بهتر است به همراه بکینگ پودر الک کرده و بعد آرام آرام به این ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید. ترکیب شما خمیری شکل می شود و باید خمیر را با دست های شسته شده و تمیز ورز دهید و آن را از درون کاسه جمع کنید. در واقع باید تا جایی آرد را اضافه کنید که دیگر خمیر به دست های شما نچسبد.

فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید و اجازه بدهید که فر گرم شود. زمانی که فر گرم شد می توانید یک کاغذ روغنی روی سینی فر بگذارید و خمیر را به اندازه نارنگی برداشته و گرد کرده و روی این سینی قرار داده و مهر بزنید.

برای رومال این مواد نیاز است تا دو عدد زرده تخم مرغ را به همراه شیر و زعفران ترکیب کرده و با استفاده از یک برس روی تمامی کماج ها را به این مواد آغشته کرده و با مقداری کنجد روی آن ها را بپوشانید.

سینی را باید در طبقه وسط قرار داده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کماج ها پخته شود. بعد از این مدت زمان می توانید گریل فر را روشن کنید و اجازه بدهید در حد دو الی سه دقیقه کماج ها طلایی و خوشرنگ شوند.بعد از این مدت زمان می توانید کماج ها را از فر خارج کنید و اجازه بدهید به مدت ۵ دقیقه خنک شوند و بعد سرو کنید.

طرز تهیه کماج همدانی در خانه

کماج ها را می توانید بعد از سرد شدن درون کیسه های فریزر قرار داده و بعدا نیز از آن ها استفاده کنید. اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک های داده شده طرز تهیه کماج تابه ای و کماج سنتی را نیز مشاهده کنید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا