طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

آموزش طرز تهیه کشک بادمجان مرحله به مرحله

کشک بادمجان یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و مجلسی است که می توانید این غذای خوشمزه را به صورت سرد و یا گرم سرو کنید. کشک بادمجان به دلیل وجود کشک دارای خواص ویژه ای برای سلامت می باشد و می تواند اشتهای شما را تحریک نماید.

در این بخش از آشپزی سایت روزانه روش تهیه کشک بادمجان را توضیح داده ایم و به صورت مرحله به مرحله می توانید این غذا را بپزید.

مواد لازم برای پخت کشک بادمجان

  • بادمجان:  یک کیلو
  • کشک :200 تا 300 گرم
  • پیاز 1عدد
  • سیر داغ :دو قاشق غذاخوری
  • نعنای خشک :یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع :150 میلی لیتر
  • مغز گردو آسیاب شده :2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
  • آب مرغ :یک پیمانه
  • زردچوبه :1 قاشق غذاخوری

این مقدار مواد ذکر شده برای 4 الی 5 نفر در نظر گرفته شده است.

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان

در ادامه به صورت مرحله به مرحله روش تهیه کشک بادمجان را توضیح داده ایم با ما همراه باشید.

مرحله اول :آماده کردن بادمجان ها

برای تهیه کشک بادمجان در ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید که حدود 30 دقیقه بادمجان ها را در آب و نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.

 

طرز تهیه کشک بادمجان

مرحله دوم :سرخ کردن بادمجان

بادمجان ها را از آب خارج کنید و آبکشی کنید و سپس آنها را با روغن خیلی آرام سرخ کنید و سعی کنید تا بادمجان ها فقط نرم شوند البته این کار به صورت سلیقه ای است.

1.جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان‌پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آورید و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود می باشد تخلیه شود.

 

طرز تهیه کشک بادمجان

مرحله سوم :سرخ کردن پیازها

در ادامه پیاز را بردارید و سپس پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و در ماهیتابه با کمی روغن با حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید که پیازها کاراملی رنگ شوند به پیاز خود توجه کامل داشته باشید تا پیازها نسوزند.

مرحله چهارم :افزودن ادویه ها

بعد از اینکه پیازها مقداری سرخ و کاراملی شدند زردچوبه و فلفل سیاه را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب رنگ زردچوبه بگیرد و پیازها طعم بگیرند.

مرحله پنجم :له کردن بادمجان ها
پس از اضافه کردن و تفت دادن زردچوبه و پیاز داغ زمان این است که بادمجان هایی را که از قبل سرخ کرده اید را با کمک گوشتکوب له کنید. می توانید به جای گوشت کوب از چنگال استفاده کنید.

مرحله ششم :افزودن سیر
بادمجان های له شده را به پیاز داغ هایتان اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم :نعنا ها را اضافه کنید
سیر را نیز می توانید رنده و یا خرد کنید و به بادمجان اضافه کنید. بسیاری از افراد سیر را با پیاز سرخ می کنند این کار کاملا سلیقه ای می باشد. در ادامه نعنا خشک ها را نیز به این مواد بیافزاید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

 

طرز تهیه کشک بادمجان

 مرحله هشتم :اضافه کردن کشک
بعد از این که این مواد کشک بادمجان را با یکدیگر تفت دادید زمان اضافه کردن کشک می باشد. برخی افراد کشک را هنگام سرو کردن اضافه می کنند و برخی افراد کشک را هنگام طبخ این کار کاملا سلیقه ای می باشد.
بعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه کشک بادمجان ها را چک کنید تا نمک و ادویه آن میزان باشد.

مرحله نهم :افزودن آب به مواد
اگر دلتان خواست می توانید مقداری نمک به آن بیفزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانه آب را به کشک بادمجان تان بیفزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بسته و شعله ملایم بپزد و نرم شود.
2.چون کشک خودش شور است باید در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید تا غذا شور نشود.
بعد از گذشت 5 دقیقه به کشک بادمجان تان سر بزنید و گردو هایتان را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید حدود 7 دقیقه با شعله ملایم روی گاز بپزد

طرز تهیه کشک بادمجان

مرحله نهایی :سرو کشک بادمجان
بعد از اتمام تایم پخت کشک بادمجان آماده است می توانید آن را درون ظرفی بریزید و با استفاده از نعناع داغ کشک تزئین کنید.
3.کشک بادمجان در صورتی که پخته شده باشد یعنی اینکه از مواد لازم خود مرکب شده باشد حاوی 190 تا 230 کیلو کالری می باشد.

نکات کلیدی برای تهیه کشک بادمجان

  • برای اینکه کشک بادمجان شما رژیمی باشد می توانید که بادمجان ها را روی گاز کباب کنید و سپس له کنید.
  • اضافه کردن عصاره گوشت باعث لعاب بیشتر و طعم و مزه خوب این غذا گردد.
  • میزان اضافه کردن سیر به ذائقه شما بستگی دارد.
  • استفاده کردن از گردو برای گرفتن طبع سرد کشک می باشد.
  • اگر مایل هستید کشک بادمجان مجلسی تر شود مقداری گوشت چرخ کرده را با پیاز و رب تفت دهید و روی کشک بادمجان بریزید.
  • زعفران دم کرده برای تزیین این غذا استفاده شود.
  • کشک بادمجان رشتی به همین روش تهیه می شود با این تفاوت که در آن گوجه تفت داده شده هم اضافه می شود.
  • نمک را پس از اضافه کردن کشک بیافزایید تا کشک بادمجان به دلیل نمک کشک شور نشود.

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا