طرز تهیه کباب قلقلی با طبخ لذیذ و دلچسب

کباب در میان تمام ملت ها به ویژه ایرانیان محبوبیت خاصی دارد. شما می توانید انواع کباب های خانگی خوش طعم داشته باشید. کباب قلقلی نیز یک نوع از کباب های پرطرفدار بوده که شما می توانید، تهیه کنید. در این بخش طرز تهیه کباب قلقلی برای شما علاقمندان قرار داده شده است.

برای پخت انواع کباب های خانگی باید در آرگا همراه ما باشید. شما می توانید در این مجله آشپزی پخت انواع کباب ها را بیاموزید. برای همین در این مطلب علاوه بر تهیه کباب قلقلی، آموزش تهیه کوفته قلقلی و ماکارونی با کوفته قلقلی نیز قرار داده شده است که می توانید دستور پخت آن را مطالعه نمایید.

مواد کباب قلقلی

مواد لازم

  • گوشت چرخی: ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۱ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب جوش: ۱/۲ پیمانه
  • فلفل، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
  • سبزیجات معطر: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم

طرز تهیه کباب قلقلی

طرز تهیه کباب قلقلی خوشمزه

اولین مرحله از پخت این کباب خانگی عالی رنده کردن پیازها است. حالا گوشت های چرخ شده را به مواد پیازها اضافه کرده و مقداری سبزیجات معطر(مرزه، ریحان، نعنا و ترخون) به همراه نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر پاپریکا را به مواد اضافه نمایید و به خوبی ورز دهید. مدت زمان ورز دادن این مواد حداقل ۵ دقیقه می باشد.

در صورتی که می خواهید، مواد شما مزه ای بهتر داشته باشید، می توانید از دو ساعت قبل مواد را در یخچال قرار دهید. سیخ های چوبی را درون آب سرد بگذارید و به آن ۱۵ دقیقه زمان بدهید. این کار موجب نسوختن سیخ ها در هنپام پخت می شود. فر را از قبل در ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از گرم شدن فر فلفل دلمه ای را به صورت مربعی خرد کنید. پوست سیب زمینی را جدا کرده و بعد از شستن به صورت مکعبی خرد نمایید.

در این مرحله از طرز تهیه کباب قلقلی گوجه فرنگی ها را به صورت هلالی خرد کرده و کنار بگذارید. حالا سیخ ها را از آب خارج کرده و با استفاده از یک دستمال خشک کنید. برش های فلفل دلمه ای را درون سیخ بکشید، مقداری از مواد گوشت را به اندازه یک گردو برداشته و درون سیخ قرار دهید. حالا گوجه فرنگی و سیب زمینی ها را نیز سیخ بکشید.

سینی فر را با مقداری روغن چرب کرده و سیخ های کباب را درون آن بچینید. حالا باید سس مواد را تهیه کنید. رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری آب جوش رقیق کرده و به آن ادویه های دلخواه همچون پاپریکا، پودر سیر، فلفل، نمک اضافه می کنید. حالا سس را روی کباب ها بریزید. سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از ۴۰ دقیقه کباب ما پخته شده و می توانید در ظرف دلخواه سرو کنید.

دستور پخت کباب قلقلی

پس از پخت این کباب خوشمزه، در صورتی که علاقمند به یادگیری تهیه انواع کباب هستید پیشنهاد می کنیم روی لینک کلیک نمایید و روش های مختلفی از پخت و سرو کباب های لذیذ را فرا بگیرید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا