اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ

روش خانگی طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ که از جمله غذا های پر کالری بوده و می تواند تا حدود زیادی به تناسب اندام کمک نماید، آشنا خواهید شد، پیشنهاد می کنیم برای اطمینان از سلامت این غذا ژامبون مرغ را به صورت بهداشتی در منزل تهیه نموده و به عنوان یک وعده غذایی مفید در کنار خانواده تان سرو نمایید.

فست فود هایی مانند ژامبون جزو خوراکی های پر طرفدار و محبوب می باشند که شما عزیزان می توانید با رعایت نکات بهداشتی آن را به راحتی تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید؛
طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ

مواد لازم
مرغ کامل/ یک عدد
هویج نیم پز شده/ یک عدد
تخم مرغ/ دو عدد
قارچ نیم پز/ ۱۰ عدد
سیر/ ۲ حبه
ادویه کاری/ یک قاشق سوپ خوری
سس خردل/ یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه دان/ ۱۰ عدد
نمک/ به مقدار لازم
روغن زیتون/ ۲ قاشق سوپ خوری
کاغذ فویل به همراه نخ مخصوص/ به میزان لازم
طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ لذیذ در منزل
در ابتدا یک مرغ کامل را انتخاب کرده و بال های آن را جدا کنید و سپس با ایجاد یک شکاف روی مرغ، پوست آن را جدا کنید، بخش های سینه و بال مرغ را از استخوان جدا کرده و بعد از چرخ کردن، کنار بگذارید. بعد به سراغ ران مرغ رفته و بعد از جدا کردن استخوان های این قسمت، به شکل قطعات مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید.

در مرحله بعد طرز پخت ژامبون مرغ و قارچ، هویج هایی که به شکل نگینی خرد کرده اید به همراه قارچ نیم پز و مرغ چرخ کرده را درون ظرفی ریخته و سپس تکه های مرغ، سفیده تخم مرغ، ادویه ها، نمک، سس خردل و سیر له شده را به آن اضافه نمایید و همه مواد را با هم ورز داده تا چسبندگی لازم را پیدا کند؛ حال می توانید کاغذ فویل را باز کرده و موادی که کاملا ورز داده شده است را به روی آن انتقال دهید و به وسیله دست هایتان که با کمی روغن چرب کرده اید، مواد را به شکل رول در آورید و سپس فویل را به طور کامل به دور ژامبون رولی شکل پیچیده و دو طرف آن را مانند شکلات محکم بپیچید تا هوای داخل ژامبون به طور کامل خارج شود.

در این مرحله از طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ، تابه ای را که درونش روغن زیتون ریخته اید، بر روی حرارت گذاشته و ژامبون پیچیده در فویل را به مدت ۲۰ دقیقه درون آن سرخ نمایید.

سپس ژامبون را درون بخار پز قرار داده و اجازه دهید به مدت یک ساعت و نیم به طور کامل پخته شود، همچنین در صورت نبود بخار پز می توانید از یک آب کش فلزی که بر روی آب در حال جوش قرار داده اید استفاده نمایید، به این صورت که رول را در داخل آب کش گذاشته و روی آب کش فلزی را بپوشانید تا ژامبون خوب پخته شود.

سپس ژامبون مرغ را از آب خارج کرده و به مدت زمان ۲ ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود، در پایان می توانید آن را برش زده و استفاده کنید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *