طرز تهیه چند مدل صبحانه ساده و خوشمزه (لیست صبحانه های معروف)

آموزش طرز تهیه چند صبحانه خوشمزه

در این بخش روزانه لیست معروف ترین و بهترین غذاها برای صبحانه را ارائه کرده ایم. بعضی از این غذاها را می توانید خیلی سریع آماده کنید و از خانواده خود با یک صبحانه ویژه پذیرایی کنید. در ادامه روش تهیه بیش از 10 صبحانه را آماده کرده ایم با ما همراه باشید.

ساندویچ کالباس و پنیر

مواد لازم

  • هویج پخته شده یک عدد
  • سیب زمینی پخته شده یک عدد
  • پنیر پیتزا: یک قاشق غ  خ
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

ساندویچ کالباس و پنیر

 طرز تهیه

نخست یک قاشق سوپ خوری هویج پخته شده و ریز شده را با یک قاشق سیب زمینی پخته  شده، یک قاشق غذا خوری پنیر پیتزا ، یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل به میزان دلخواه ترکیب نمایید  در یک تابه ریخته و بر روی شعله بگذارید. بعد از آن در ظرف را بگذارید تا مواد درون تابه خودش را به خوبی بگیرد.

بعد از آن می توانید این ترکیب را به همراه نان تست و دو ورق کالباس میل کنید.


حلیم گندم

مواد لازم

  • گندم پوست کنده: 800 گرم
  • گوشت گوسفند: 700 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • زردچوبه و نمک: به میزان لازم
  • روغن و دارچین: به میزان لازم
  • آب: ۶ لیوان
  • شکر: به میزان لازم

حلیم گندم

طرز تهیه

گندم‌ ها را به مدت 6 یا 7 ساعت از قبل در آب بخیسانید.

گوشت را به همراه پیازها که هر یک را به چهار قسمت تقسیم شده اند به همراه مقداری زرد چوبه و نمک و ۶ لیوان آب بر شعله بگذارید تا گوشت  به آرامی بپزد.

گندم خیس کرده را در یک قابلمه جداگانه به همراه یک لیتر آب بر شعله گاز بگذارید تا به آرامی بپزد.

دانه‌ های گندم باید  به خوب پخته شوند و له شوند.

گندم‌ ها پس از پخت باید آن اندازه پخته باشند که به شکل یک مایع غلیظ دربیایند و در واقع شیره گندم ‌ها کشیده شود. اکنون گوشت که پخته شده است را ریش ریش نمایید و به گندم‌ ها بیافزایید.

ترکیب گوشت و گندم را روی شعله به اندازه ای بپزید تا به خوبی غلیظ گردد و جا بیفتد، در این مرحله کمی نمک به مواد اضافه نمایید. در هنگام پخت، به طور مرتب گوشت و گندم را هم بزنید.

ترکیب گوشت و گندم را با گوشت بکوبید تا غلظت آن زیاد شود و خوب جا بیفتد. حواستان باشد که هر چه زمان پخت بیشتری صرف کند، حلیم بیشتر جا خواهد افتاد و خوشمزه ‌تر می شود.


مافین صبحانه

 مواد لازم

  • تخم مرغ 12 عدد
  • خامه پرچرب 1/2 پیمانه
  • شیر 1/4 پیمانه
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غ خ
  • ریحان خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • بروکلی خرد شده
  • اسفناج خرد شده
  • فلفل دلمه‌ای 1 عدد
  • پنیر موزورلا 1 پیمانه
  • سوسیس 300 گرم

مافین صبحانه

طرز تهیه

اگر تصمیم دارید از سوسیس استفاده نمایید، قبل از هرکار دیگری سوسیس را پخته، خرد کرده و کنار بگذارید تا خنک گردد. فر را با دمای 180 درجه روشن نمایید و قالب خود را خوب چرب کنید.

در ظرفی تخم مرغ، خامه، شیر، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را با یکدیگر میکس کنید.

پیاز را خرد کنید و کمی در روغن تفت بدهید تا طلایی شود. بروکلی، اسفناج و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و با پیاز مخلوط نمایید. اکنون این سبزیجات را همراه با نیمی از پنیر و تمام سوسیس‌ ها به مخلوط تخم مرغ بیافزایید.

بعد از آن مخلوط را درون حفره‌های قالب مافین ریخته به گونه ای که حدود نیم سانت بالای هر یک خالی باشد. پنیر رنده شده باقی مانده را روی مافین‌ها بریزید و قالب را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بگذارید.

پس از آماده شدن مافین، ۵ تا ۱۰ دقیقه اجازه بدهید تا خنک شود و بعد از آن به کمک چاقو خیلی آرام مافین ‌ها را از قالب بیرون بیاورید.


املت سیب زمینی و فلفل

مواد لازم

  • سیب زمینی 3عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد
  • پیاز1 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • پنیر پیتزا100 گرم
  • روغن مایع 2 قاشق غ خ
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • پودر سیر به میزان لازم

املت سیب زمینی و فلفل

 طرز تهیه

سه عدد سیب زمینی را خرد کرده و فلفل سبز دلمه ای و پیاز را ریز خرد نمایید. درون ماهیتابه دو قاشق روغن مایع ریخته و سیب زمینی را مقداری در روغن تفت بدهید تا کاملا نرم شود و بعد از آن از ماهیتابه بردارید.

به مقدار دلخواه نمک و فلفل و پودر سیر اضافه نمایید و سه عدد گوجه فرنگی پوره شده را در روغن تفت بدهید.

اکنون نوبت به اضافه کردن فلفل دلمه ای رسیده است. تمام مواد را با ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا مخلوط نمایید و در ظرف های یک نفره بریزید و روی هر ظرف یک دانه تخم مرغ بشکنید.

روی تخم مرغ ها مقداری پودر فلفل سیاه بریزید و جهت طعم دار نمودن می توانید از چند برگ جعفری یا گشنیز تازه استفاده کنید. املت برای سرو کردن همراه با نان تفت داده شده آماده است.


حلوا ارده

مواد لازم:

  • آرد گندم 200 گرم
  • ارده 150 گرم
  • گردوی 200 گرم
  • پودر نارگیل 100 گرم
  • شکر 350 گرم
  • زعفران دم کرده 2 قاشق س خ
  • گلاب 2 قاشق س خ
  • هل 1 قاشق چ خ
  • پودر پسته و بادام پرک 100 گرم

حلوا ارده

طرز تهیه

آرد را در یک ظرف بر روی حرارت تفت بدهید تا خامی آرد برطرف شود و عطر آن بلند شود. سپس ارده را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. بعد از آن قابلمه را از روی حرارت برداشته و گردوی و پودر نارگیل را اضافه نموده و مخلوط کنید.

در یک ظرف شکر و آب را با هم مخلوط نموده و بر حرارت ملایم بگذارید. بعد از آن گلاب و زعفران دم کرده و هل را افزوده و بعد از یک دو جوش از حرارت بردارید.

شربت را کم کم با مواد حلوا مخلوط نمایید تا حلوا به خوبی غلیظ شود. روی قالب را سلفون بکشید و نصف حلوا را داخل قالب بریزید و روی آن را پودر پسته ریخته و با قاشق به صورت کامل صاف کنید.  مواد باقی مانده را روی آن ریخته و سپس پودر پسته بپاشید.

قالب را با سلفون بپوشانید و به مدت چند ساعت درون یخچال بگذارید تا سفت شود. بعد از چند ساعت در ظرف برگردانده، روی آن را دوباره پودر پسته بریزید و دور آن را با بادام پرک تزئین نمایید.


املت گوشت و پنیر

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده 150 گرم
  • پیاز یک عدد
  • قارچ 200 گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز و سبز دو عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • تخم مرغ دو عدد

املت گوشت و پنیر

طرز تهیه:

ابتدا تابه را چرب نمایید و گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز خرد شده تفت بدهید و قارچ را به صورت ورقه ای خرد نمایید. دو عدد فلفل دلمه ای را ریز خرد نمایید و به گوشت بیافزایید.

پس از پنج دقیقه قارچ ها را اضافه نمایید و نمک و فلفل بزنید. اکنون تخم مرغ را با فاصله روی مواد سرخ شده بریزید و پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش کنید. املت شما آماده است.


املت گوجه

مواد لازم

  • گوجه فرنگی 3عدد
  • سیر 1 حبه
  • روغن زیتون 1 قاشق غ خ
  • ریحان 200 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • نمک و فلفل به میزان لازم

املت گوجه

طرز تهیه

سه عدد گوجه فرنگی را خرد کنید و ریحان را برگ برگ نمایید. یک حبه سیر را رنده کرده و روغن زیتون به آن اضافه نمایید. سه کاسه کوچک برداشته و درون هر یک یک قاشق روغن بریزید و تکان دهید تا کل ظرف به روغن آغشته گردد.

سه عدد تخم مرغ را درون ظرفی شکانده و همراه با نمک و فلفل به خوبی هم بزنید. درون کاسه ها یک لایه گوجه ، کمی ریحان، سیر رنده شده و تخم مرغ ریخته و این کار را تکرار نمایید تا ظرف ها پر شوند.

فر را روی دمای٢٠٠ درجه سانتی گراد بگذارید و کاسه ها را به مدت 15 دقیقه در آن قرار دهید. صبحانه شما آماده سرو است.


فرنی آرد گندم

مواد لازم

  • شیر ولرم 1 پیمانه
  • آردگندم 20 گرم
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • هل ساییده شده 1مرباخوری
  • چوب دارچین 1 تکه
  • شکر 1 قاشق غ خ
  • کره نرم شده 1 قاشق مرباخوری
  • پوست لیمو ترش رنده شده  یک سوم قاشق م خ
  • نمک به میزان لازم

فرنی آرد گندم

طرز تهیه

آرد گندم را در قابلمه یا تابه بریزید و مقداری تفت بدید تا خامی آرد گرفته شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.

شیر را به تدریج به آرد اضافه نمایید و با چنگال یا همزن هم بزنید تا آرد گلوله نگردد و مایه روانی بدست بیآید.

کره، شکر و دارچین و پوست لیمو ترش رنده شده را به شیر بیافزایید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا هنگامی که شیر به جوش بیاید و غلیظ شود (بهتر است حرارت گاز کم باشد تا آرد به صورت کامل پخته شود و فرنی طعم لذیذ تری داشته باشد)

هنگامی که فرنی آرد گندم  آماده شد آن را از روی حرارت برداشته و هل ساییده و گلاب و نمک را اضافه نمایید.

وقتی که همچنان فرنی داغ می باشد  می توانید آن را در صافی بریزید تا پوست لیمو خارج گردد.


املت پنیر و اسفناج

مواد لازم

  • اسفناج 400 گرم
  • روغن زیتون دو قاشق غ خ
  • تخم مرغ 4 عدد
  • پنیر صبحانه 100 گرم
  • فلفل و پودر سیر به میزان لازم

املت پنیر و اسفناج

 طرز تهیه

ابتدا اسفناج را برگ برگ نمایید. درون ماهیتابه روغن زیتون بریزید و ماهیتابه را روی شعله بگذارید.

اکنون اسفناج ها را درون ماهیتابه بریزید. تخم مرغ  ها را درون ظرفی با نمک، فلفل و پودر سیر هم بزنید.

پس از سه دقیقه که اسفناج ها خوب سرخ شدند تخم مرغ ها را بیافزایید و پنیر صبحانه را به تخم مرغ ها اضافه نمایید. درب ماهیتابه را روی آن بگذارید؛ پس از پنج دقیقه صبحانه شما حاضر شده است.


سالاد الویه

مواد لازم

  • سیب زمینی 4 عدد
  • تخم مرغ 3 عدد
  • ژامبون مرغ یا گوشت 6 ورق
  • کنسرو نخود فرنگی هویج و ذرت 2 پیمانه
  • خیار شور رنده شده 1 پیمانه
  • سس مایونز 2 قاشق غ خ
  • ماست ساده 2 قاشق غ خ
  • آبلیمو به میزان لازم
  • پودر سیر نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

سالاد الویه

طرز تهیه

پیش از هر چیز سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را آب پزنمایید. به این ترتیب که آن ها را با چند لیوان آب درون قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و حدود 1 ساعت بر حرارت بگذارید تا خوب پخته شوند. برای اطمینان از پخته شدن سیب زمینی چنگالی را درون آن ها فرو کنید. بعد از آن سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را پوست گرفته و با قسمت ریز رنده نمایید.

خیارشور را نیز رنده نمایید و  به همراه سیب زمینی و تخم مرغ درون ظرفی بریزید. ژامبون را خرد کنید و بعد همراه با مخلوط سبزیجات (نخودفرنگی، هویج و ذرت)به مواد سالاد اضافه نمایید.

سس مایونز و ماست را در کاسه دیگری بریزید. نمک، فلفل  و پودر سیر بزنید و به خوبی  یکدیگر مخلوط کنید.

بعد از آن سس را روی مواد ریخته و خوب هم بزنید.

الویه را بچشید و در صورتی که احتیاج است به آن نمک و فلفل بیشتری بزنید. بعد از مخلوط شدن مواد و آماده شدن سالاد آن را در ظرف ریخته و تزیین نمایید و حداقل به مدت 3 ساعت درون یخچال بگذارید تا سرد و آماده سرو گردد.


املت قارچ و کالباس

مواد لازم

  • قارچ 250 گرم
  • کالباس 200 گرم
  • پیازچه 5 شاخه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پنیر گودا 100 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

املت قارچ و کالباس

طرز تهیه

جهت شروع کار  قارچ را  به همراه  کالباس به صورت نگینی خرد کنید. اکنون پیازچه را با همه برگ های سبزی که دارد خرد کنید و و داخل آن ها دو عدد تخم مرغ بریزید.

اکنون مخلوط قارچ و کالباس خرد شده را با پیازچه و نمک و فلفل به تخم مرغ ها اضافه نمایید کاملا هم بزنید.

برای طعم دار شدن  پنیر گودای رنده شده را روی مخلوط به دست آمده بریزید. مواد را پنج دقیقه در مایکروویو بگذارید. صبحانه خوشمزه شما آماده است.


کرپ موز و توت فرنگی

مواد لازم

  • تخم مرغ 2 عدد
  • کره 3 قاشق چ خ
  • شیر 1 پیمانه
  • پودر شکر1 چهارم پیمانه
  • آرد 1 چهارم پیمانه
  • موز 1 عدد
  • مربا توت فرنگی به مقدار دلخواه
  • نمک به میزان لازم

کرپ موز و توت فرنگی

طرز تهیه

یک قاشق وانیل را با تخم مرغ، کره (ذوب شده)، شیر، پودر شکر، آرد و نمک ترکیب نمایید. ماهیتابه را بر حرارت متوسط بگذارید و یک قاشق روغن در آن بریزید.

اکنون کمی از مایه را درماهیتابه ریخته به طوری که لایه ای خیلی نازک روی تابه را بگیرد. بعد از اینکه مایه طلایی رنگ شد آن را برگردانید و سمت دیگر آن را سرخ نمایید و تمام مایه را به همین شکل بپزید.

بعد از پخت کرپ ها روی آن کمی مربای توت فرنگی و موز بگذارید و به صورت رولتی جمع نمایید.صبحانه شما آماده است.


اوتمیل

مواد لازم

  • بلغور جو دو سر 2 پیمانه
  • شیر 2 پیمانه
  • آب 1 پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • دارچین نصف قاشق چ خ
  • عسل به میزان لازم

اوتمیل

طرز تهیه

بلغور جو دو سر، شیر، آب و نمک و دارچین را در ظرفی بریزید و بر حرارت بگذارید تا به جوش بیآید.

بگذارید تا مواد اوتمیل سه تا پنج دقیقه بجوشد و مرتب هم بزنید تا سر نرود و سپس حرارت را کم نمایید تا جو خیلی خوب بپزد یعنی تا جایی که کاملا غلیظ شود. (حدود سه تا پنج دقیقه)

مواد را از روی حرارت برداشته و عسل را به آن اضافه نمایید و بعد از سرد شدن سرو کنید.

-این غذا را می شود با انواع میوه یا مغز های خشک مثل کشمش، موز، سیب، توت فرنگی، پسته، بادام و …  مخلوط نمایید.

اوتمیل برای وعده صبحانه خیلی مقوی و مناسب است و برای داشتن صبحانه رژیمی میتوانید اوتمیل یخچالی را از قبل آماده نمایید و بعدا استفاده کنید.

به جای عسل می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده نمایید.

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا