طرز تهیه چلو گوشت درباری و سرو این غذای لذیذ و پرطرفدار در مجالس

یکی از غذاهای مجلسی پر طرفداری که می خواهیم در این بخش از آرگا دستور پخت آن را مطالعه کنیم، چلو گوشت درباری است. طرز تهیه چلو گوشت درباری بسیار ساده بوده و تنها با رعایت چند نکته در آشپزی آن می توانید، غذایی سالم و پر خاصیت داشته باشید.

چلو گوشت از انواع غذاهای مجلسی هستند که با ذائقه اغلب افراد جور بوده این نوع غذا در مجالس طرفداران زیادی دارند. شما علاقمندان به این غذاها علاوه بر پخت چلو گوشت درباری می توانید طبخ چلو گردن و چلو دیزی را نیز امتحان کنید و از طعم بی نظیر این غذاها نیز لذت ببرید.

طرز تهیه چلو گوشت درباری

مواد لازم

  • گوشت ران: ۴۰۰ گرم
  • کره: ۲۵ گرم
  • رب: ۲ قاشق غذاخوری
  • هویج: ۱ عدد متوسط
  • سیر: ۳ حبه
  • ۱/۲ فلفل دلمه ای
  • زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • فلفل و نمک: به میزان لازم

نحوه پخت چلو گوشت درباری

طرز تهیه چلو گوشت درباری خوشمزه

مراحل آماده سازی این غذای مجلسی را در چند گام ساده برای شما عزیزان شرح می دهیم. برای داشتن این غذای عالی باید ابتدا پیازها را به شکل نگینی خرد کرده و حالا در تابه ای مقداری پیاز را به همراه روغن تفت دهید. هویج های خرد شده را نیز به موادتان اضافه کرده و بعد گوشت های خرد شده را درون تابه بیاندازید.

مواد را روی حرارت کم قرار داده و مقداری هم بزنید. بعد از اینکه گوشت ها تغییر رنگ داد، فلفل دلمه ای ها را به موادتان اضافه کنید. بعد از اینکه مواد کمی با یکدیگر تفت خورد، نوبت به اضافه کردن سیرها می رسد. بعد از ریختن سیرها مواد را مجدد تفت دهید. حالا ۲ تا ۳ عدد دارچین به مواد اضافه کنید. مقداری ادویه دلخواه و فلفل سیاه اضافه کرده و بعد زعفرانی که از قبل دم کشیده است را بریزید.

شعله را روی حالت کم قرار داده و درب تابه را قرار دهید. در قابلمه ای دیگر سس مواد را تهیه کنید. مقداری کره ریخته و ۲ قاشق رب بزنید. مقداری فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را تفت دهید. بعد از تفت خوردن رب و از بین رفتن بوی خامی آن باید رب را به مواد اضافه کنید. حالا مقداری نمک بزنید و مواد رب را به قابلمه گوشت ها منتقل کنید. مقداری آب جوش روی آن ریخته و برای پخت به آن زمان دهید.

دستور پخت چلو گوشت درباری

همانطور که آموزش دیدید طرز تهیه چلو گوشت درباری بسیار ساده است و این غذا را می توانید برای پذیرایی در مهمانی ها نیز استفاده کنید. در پخت این غذا باید به چند نکته توجه بیشتری نمایید. افزودن نمک به این مواد موجب دیر پخت شدن گوشت ها می شود در نتیجه می توانید نمک و حتی رب را در ۲۰ دقیقه آخری پخت و بعد از نرم شدن گوشت ها اضافه کنید.

استفاده از آب جوش در این غذا طعم بهتری به آن می دهد بنابراین نباید از آب سرد استفاده نمایید. این مواد برای سه نفر بوده و در صورتی که تعداد بیشتری دارید، می توانید حجم این مواد را اضافه کنید. این غذا در کنار انواع پلوها سرو می شود و طعمی عالی داشته همچنین از این غذا می توانید برای تقویت بدن نیز استفاده کنید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا