طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی شکم پر

پیراشکی سیب زمینی شکم پر
مواد لازم
سیب زمینی 5 عدد
تخم مرغ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 100 گرم
پودر سوخاری به میزان لازم
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده 1 عدد
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه
سیب زمینی‌ها را بپزید، پوست بگیرید، سپس له کنید و نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید.
به تفت دادن گوشت و فلفل دلمه‌ای همراه با پیاز ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس نمک، فلفل، زردچوبه و رب را به آن اضافه کنید.
چند دقیقه دیگر به تفت دادن مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا بوی خامی رب گرفته شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
به اندازه یک نارنگی از سیب زمینی له شده بردارید و آن را با دست گرد کنید، سپس پهن کنید؛ یک قاشق غذاخوری از مایه گوشتی وسط آن قرار دهید و سپس ببندید تا به شکل پیراشکی درآید.
زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کنید، سپس زرده‌ها را در کاسه‌ای ریخته و هم بزنید.
پیراشکی‌ها را ابتدا در زرده تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری فرو برید.
روغن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید و سپس پیراشکی‌ها را در آن سرخ کنید.
پیراشکی‌ها را در ظرف سرو بچینید و با گوجه‌فرنگی و خیارشور تزیین کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا