اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی به صورت تصویری_5f9b08edad2dd.jpeg
طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی به صورت تصویری_5f9b08edad2dd.jpeg

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی به صورت تصویری

غذای فست فودی خوشمزه پیتزا لقمه ای

پیتزا لقمه ای غذای خوشمزه و لذیذ است که می توانید به عنوان میان وعده برای کودکان و یا مهمانان آماده کنید. می توانید پیتزا لقمه با گوشت و کلم بروکلی را در کنار یک کاسه سس پیتزا سرو کنید تا اگر کسی خواست به هر تعداد لقمه بردارد.طرز تهیه پیتزای لقمه را در بخش آشپزی روزانه به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی

  • پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی)
  •  گوشت دودی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • کلم بروکلی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • سس گوجه فرنگی ۱ فنجان (سس پیتزا یا سس پاستا)
  • خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ  ۱ عدد (زده شده)
طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی به صورت تصویری

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی

1- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

2- نصف فنجان سس پیتزا را با گوشت دودی، کلم بروکلی و پنیر در یک کاسه ی متوسط مخلوط کنید.

3- خمیر پیتزا را به شکل دایره هایی به قطر ۱۲ سانتی متر در بیاورید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی به صورت تصویری

4-روی نیمی هر خمیر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری از مخلوط گوشت و پنیر بریزید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی به صورت تصویری

5-نیمه ی خالی را روی نیمه ی پر تا بزنید و فشار دهید تا لبه ها به هم بچسبند. با یک چنگال لبه ها را چین بدهید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای با گوشت و کلم بروکلی به صورت تصویری

7- ۱۰ دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای طلایی بشود. به همراه نصف فنجان سس پیتزای باقیمانده سرو کنید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *