طرز تهیه پیتزا با نون لواش و نکات قابل توجه پخت آن

پیتزا با نون لواش یکی از پیتزاهای خوشمزه و لذیذی است که به سادگی آماده می شود. این پیتزا پر طرفدار بوده و در تایم کوتاهی هم آماده می شود. یکی از ساده ترین روش پخت این پیتزا روش تابه ای است که می توان آن را درون ماهیتابه و روی حرارت با موادی مانند گوشت چرخ کرده، قارچ، سوسیس و … بدون فر تهیه کرد. در صورتی که علاقمندید تا با طرز تهیه پیتزا با نون لواش آشنا شوید با ادامه مطلب همراه ما باشید.

پیتزا با نون لواش تابه ای یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین انواع پیتزای خانگی محسوب می شود که می توان آن را به راحتی و با مواد اولیه در دسترسی تهیه نمود. در این پیتزا برخلاف پیتزاهایی مانند پیتزا آلفردو و پیتزا برگر به جای خمیر یا نان پیتزا از نان لواش استفاده می شود و بعد روی آن با موادی نظیر گوشت چرخ کرده، قارچ، سوسیس، کالباس و انواع سبزیجات دلخواه پر شده و در نهایت درون تابه ای مناسب تهیه و آماده می شود.

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۵ عدد
  • پیاز: یک عدد
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • سوسیس: دو عدد
  • پنیر پیتزا: یک بسته
  • رب گوجه فرنگی: ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • پودر آویشن و پودر سیر: به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • نان لواش: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا نون لواش تابه ای

برای شروع ابتدا پیاز را پوست گرفته و بعد از آبکشی به شکل نگینی یکدست خرد کنید. در ادامه تابه ای را روی حرارت قرار داده کمی روغن به آن اضافه کنید. بعد از گرم شدن روغن پیازها را اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت نیز تغییر رنگ پیدا کند.

در این مرحله برای مزه دار شدن گوشت و پیاز به آن مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به همراه پودر سیر افزوده و یک دقیقه ای مواد را تفت داده تا عطر ادویه ها پخش شود. در مدتی که گوشت و پیاز در حال تفت خوردن است، سوسیس ها را  نیز به شکل نگینی خرد کرده و آن را به مواد درون تابه اضافه و تفت دهید در حدی که تغییر رنگ پیدا کند.

سپس رب را به مواد اضافه نموده و اندکی تفت داده تا خامی رب از بین برود و ضمنا رنگ آن درون روغن باز شود. همه مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید و حرارت را کم کرده تا مواد گوشتی پیتزا، روغن انداخته و آماده شود. در ادامه فلفل دلمه ای و قارچ هایی که از قبل شسته شده را به صورت حلقه ای برش بزنید. می توانید فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید. و کنار بگذارید.

در این مرحله تابه ای نچسب را روی حرارت گذاشته و کف آن را مقداری روغن مایع چرب و آماده نمایید. سپس کف تابه را چند لایه نان لواش قرار دهید و روی نان ها کمی سس گوجه فرنگی رومال کنید. سپس روی آن پنیر پیتزا ریخته و بعد روی نان  لواش ها را با مقداری از ترکیب مواد گوشتی که آماده کردید پر نمایید. سپس روی مواد مقداری پودر آویشن ریخته و در نهایت روی همه مواد را با کمی پنیر پیتزا پر نمایید.

اکنون درب تابه را ببندید و آن را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید تا کمی نان طلایی شده و پنیر پیتزا به خوبی آب شود. پس از رسیدن پیتزا به این مرحله، پیتزا نون لواش تابه ای خوشمزه آماده سرو است. آن را از روی حرارت برداشته و سرور نمایید. نوش جان

نکات تهیه پیتزا با نون لواش

  • به جای نان لواش می توانید از سایر نان ها مانند نان تست یا باگت هم به عنوان نان پیتزا استفاده کنید.
  • می توانید برای تهیه این پیتزا، از سبزیجات دیگر مورد علاقه خود مانند کنسرو ذرت یا زیتون و… استفاده نمایید.
  • در صورت تمایل می توانید این پیتزا را با گوشت مرغ، انواع سوسیس و کالباس های دیگر تهیه نمایید.
  • دقت کنید از مواد باکیفیت و مرغوب استفاده شود چرا که در تهیه انواع پیتزا به ویژه پیتزا نون لواش تاثیر گذار است.
  • زمان آماده سازی مواد پیتزا ۲۰ دقیقه بوده و زمان پخت هم ۲۵ دقیقه است که در مجموع برای تهیه این پیتزا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.

  • می توانید برای زیباتر شدن پیتزا از فلفل دلمه ای های رنگی استفاده کنید.
  • بعد از ریختن پنیر پیتزا می توانید چند حلقه زیتون روی آن بچینید تا طعم و ظاهر بهتری پیدا کند.
  • می توانید این پیتزا در فر هم بپزید که سبب برشته شدن پنیر پیتزای روی آن می شود.
  • پیتزا با نان لواش را می توانید به صورت رولی هم آماده کنید. به این شکل که مواد را وسط نان لواش پخش کرده بعد به آرامی نان را تا زده و رول نمایید و رول های پیتزا را درون تابه سرخ کرده تا کمی برشته شوند. سپس به ظرف سرو منتقل کنید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا