طرز تهیه پیاز سوخاری پنیری یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه

شاید جالب باشد که بدانید پیاز سوخاری جز بهترین پیش غذاها می باشد که بیشتر در کنار فست فودها سرو می گردد. این نوع پیاز علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی دارد طعم منحصر به فردی دارد که همه جذب آن می شوند برای تهیه همانطور که از نامش پیداست از پیاز و پودر سوخاری استفاده می کنیم برای ظاهر زیباتر باید پیازها را به صورت دایره ای در بیاورید. در اینجا آموزش طرز تهیه پیاز سوخاری پنیری را قرار داده ایم.

طرز تهیه پیاز سوخاری پنیری خوشمزه

ظاهر پیاز سوخاری مانند پفک حلقه ی زیبا و خوشمزه است. اگر کودکانتان از این نوع غذاهای فست فودی و این نوع پیش غذا را دوست دارند از دستش ندهید و آموزش طرز تهیه این پیاز خوشمزه را ببینید. پیاز سوخاری یک نوع پیش غذا بین المللی جدید و باکلاس می باشد که نیاز به وسایل زیادی ندارد و در مدت زمان کمی آماده می شود. بهترین پیش غذا برای زمان هایی است که هوس چیز جدیدی کردید. این دستور مناسب ۴ نفر می باشد.

مواد لازم

  • پیاز: ۲ عدد
  • پودر سوخاری: ۱ پیمانه
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل: نصف قاشق چای خوری
  • آب گاز دار: ۱ پیمانه
  • زرد چوبه: ۱ قاشق چای خوری
  • آرد: ۱ و نیم پیمانه
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم

پیاز سوخاری پنیری ترد و خوشمزه

طرز تهیه پیاز سوخاری پنیری خوشمزه

ابتدا برای تهیه پیاز سوخاری پنیری خوشمزه یک کاسه مناسب بردارید و ۱ پیمانه  آرد را الک کرده و داخل کاسه بریزید.

سپس پودر سیر، فلفل، نمک و زرد چوبه را به آرد اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در مرحله بعد آب گاز دار را اضافه کنید و با همزن دستی تا زمانی که یکدست شود هم بزنید.

مقدار آرد باقی مانده را در یک کاسه دیگر بریزید و کمی نمک اضافه نمایید. پودر سوخاری را در یک ظرف جداگانه بریزید و جلوی دستتان بگذارید.

پیازها را به صورت حلقه ای برش بزنید دقت داشته باشید پیازها نباید زیاد ضخیم و یا زیاد نازک باشند. قطر آن ها حدود نیم سانت باشد کافی است. سپس پیاز حلقه ای را از هم جدا کنید و به صورت یکی در میان پنیر بگذارید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پیاز سوخاری پنیری باید پیازها را درون آرد بغلتانید که پیاز به طور کامل به آرد آغشته  شود و بعد سریع در پودر سوخاری بغلتانید طوری که کاملا آرد را پوشش دهد. همین گونه تمام پیازها را اول در آرد بغلتانید و بعد در پودر سوخاری را بغلتانید.

پیازهایی که به آرد و پودر سوخاری آغشته شدند را درون یک ظرف بزرگ بگذارید و به مقدر لازم درون یک ماهی تابه روغن بریزید. تا زمانی که روغن داغ شود صبر کنید. سپس بعد از داغ شدن روغن پیازهای سوخاری را درون ماهی تابه بی اندازید و سرخ کنید.

پیاز سوخاری پنیری ترد و با کلاس

زمانی که طلایی شد کافی است حال روی پیاز را برگردانید تا روی دیگر پیاز هم سرخ شود. سپس درون پارچه حوله ای بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد درون ظرف مناسب بریزید و همراه با سس دلخواه همچون سس مایونز، سس خردل و … سرو نمایید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا