طرز تهیه موس خرمالو دسر میوه ای خوش طعم و متفاوت

خرمالو میوه ای پر خاصیت با طعم و مزه عالی است که برای پخت انواع کیک ها و دسرهای خانگی از آن استفاده می شود. در این بخش می توانید طرز تهیه موس خرمالو که یک دسر فوق العاده خوشمزه است را مطالعه می کنید. این دسر برای پذیرایی در مهمانی ها بسیار مناسب است.

علاوه بر نحوه تهیه موس خرمالو در این مطلب، آموزش تهیه موس موز و موس توت فرنگی نیز در مطالب پیشین آرگا قرار داده شده است که می توانید دستور تهیه این دسرها را مطالعه کنید. این دسرها طعمی عالی دارد، بنابراین باید مزه آن را تجربه کنید.

طرز تهیه موس خرمالو

مواد لازم

  • خرمالو: ۴ عدد
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱/۴ پیمانه
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • شکر: ۵ قاشق سوپ خوری
  • خامه: ۱/۳ پیمانه
  • آرد گندم: ۳ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱/۴ پیمانه

دستور تهیه موس خرمالو

طرز تهیه موس خرمالو عالی

مواد ذکر شده در این بخش برای دو نفر در نظر گرفته شده است. در صورتی که می خواهید موس های بیشتری داشته باشید، می توانید میزان مواد را بیشتر کنید. آماده کردن این دسر بسیار ساده بوده و نیاز به زمان کمی دارد. برای تهیه این دسر خانگی خوشمزه باید، خرمالوها را بشویید و بعد از خشک شدن آن ها را درون مخلوط کن ریخته تا به خوبی پوره شود.

بعد از پوره کردن مواد را از صافی رد کنید تا بافتی یکدست داشته باشد. در این مرحله باید ژلاتین را تهیه کنید. مقداری پودر ژلاتین را در آبجوش ریخته و روی کتری بن ماری نمایید. مقداری آب لیموترش ریخته و با مقداری آب سرد مخلوط کنید. بعد از اینکه یک ترکیب شفاف از ژلاتین داشتید، به آن زمان داده تا خنک شود. حالا سراغ مرحله بعدی بروید.

حالا باید زرده های تخم مرغ را در ظرفی شکسته و به همراه مقداری شکر هم بزنید. در این مرحله باید از همزن استفاده کنید. بعد از هم زدن مواد باید یک ترکیب کرمی رنگ و یکدست داشته باشید. حالا مقداری وانیل اضافه کنید تا عطر و طعم بهتری به دسر بدهید. دوباره مواد را هم بزنید. در مرحله بعدی باید مقداری آرد و شیر ولرم به آن اضافه کنید.

بعد از ترکیب یکدست مواد یک قابلمه نچسب انتخاب کرده و مواد را درون آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را روی حرارت هم بزنید تا کم کم به غلظت کافی برسند. مواد را از روی حرارت برداشته و پوره های خرمالو که از قبل تهیه کرده اید را به آن اضافه کنید. حالا مواد را به خوبی ترکیب کرده تا یکدست شود.

در این مرحله از طرز تهیه موس خرمالو باید ژلاتین های بن ماری شده را اضافه کنید. مقداری خامه ریخته و به خوبی ترکیب کرده تا یکدست و صاف شود. بعد از اضافه کردن عسل و شیرین تر شدن دسر مواد را به قالب مورد نظر منتقل کنید.

مواد لازم موس خرمالو

مواد باید به مدت ۳ ساعت در یخچال باقی بمانند. بعد از بستن دسر به ظرف دلخواه منتقل کنید و با استفاده از مواد دلخواه آن را تزیین کنید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا