اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
طرز تهیه مرغ با سس لیمو و خامه_5f9b091d9d982.jpeg
طرز تهیه مرغ با سس لیمو و خامه_5f9b091d9d982.jpeg

طرز تهیه مرغ با سس لیمو و خامه

غذای خوشمزه مرغ با سس لیمو و خامه

در این مطلب طرز تهیه غذای خوشمزه و لذیذ مرغ با سس لیمو و خامه را در بخش آشپزی روزانه به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای مرغ با سس لیمو و خامه

  •     ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۱٫۵ قاشق غذاخوری کره
  •     ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •     ۱¼ پیمانه آب مرغ
  •     ۱ پیمانه خامه غلیظ
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  •     ۲ عدد لیموترش تازه
  •     جعفری برای تزئین
طرز تهیه مرغ با سس لیمو و خامه

طرز تهیه مرغ با سس لیمو و خامه

1-سینه های مرغ را از عرض به دو نیم تقسیم کنید تا در نهایت، چهار لایه نازک از گوشت مرغ در اختیار داشته باشید. روی هر دو طرف آن ها نمک و فلفل سیاه بپاشید.

2-سینه های مرغ را درون آرد سفید بغلتانید و اضافه آرد را بتکانید.

3-روغن زیتون و کره را درون یک تابه متوسط روی حرارت ملایم داغ کنید. سینه های مرغ را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

4-آن ها را برگردانده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید تا طلایی شوند.

5-مرغ ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

6- یک چهارم از آب مرغ را درون تابه بریزید. کمی هم بزنید تا مواد چسبیده به کف تابه جدا شوند. سپس بقیه آب مرغ را به همراه خامه اضافه کنید و هم بزنید.

7-نمک، فلفل سیاه و آب یک عدد لیموترش را اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه جوش بخورند.

8-مرغ ها را درون سس بچینید. یک عدد لیموترش را به صورت حلقه ای برش دهید و روی مرغ ها بگذارید.

9-از سس روی سطح مرغ و لیموها بریزید. پس از اینکه چند دقیقه روی حرارت جوش خورند، آن ها را درون ظرف چیده و با جعفری تزئین و سرو کنید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *