طرز تهیه مربای خربزه با طعم عالی و دلپذیر

یکی از انواع مرباهای خانگی خوشمزه که می توانید در این فصل تهیه کنید، مربای خربزه است. شما می توانید در این بخش طرز تهیه مربای خربزه را مطالعه نمایید. این مربا طعمی بسیار عالی داشته و با دو روش تهیه می شود.

مواد مربای خربزه

برای تهیه انواعی از مرباهای خانگی می توانید به آرگا مراجعه کنید. شما در این مطلب علاوه بر تهیه مربا خربزه می توانید روش تهیه مربای چغاله و مربای چوک را نیز مطالعه نمایید. تهیه انواع مرباهای خانگی کار بسیار ساده ای است که شما می توانید در این بخش پخت مربای خربزه را یاد بگیرید.

مواد لازم

  • خربزه رنده شده: ۱ کیلوگرم
  • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۸۰۰ گرم
  • گلاب: نصف لیوان

مواد لازم مربای خربزه

طرز تهیه مربای خربزه دلپذیر

همانطور که اشاره شد، این مربا به دو شیوه با آهک و بدون آهک تهیه می شود. برای اینکه این مربا را بدون آهک تهیه کنید، باید ابتدا خربزه های رنده شده را درون قابلمه ای بریزید. استفاده از یک قابلمه مناسب برای آماده کردن این مربا در پخت و خوش رنگ شدن آن تاثیر زیادی دارد. ابتدا خربزه ها را رنده کرده و با مقداری شکر درون قابلمه بریزید.

مربا را روی حرارت ملایم باید، بپزید. بعد از جوشیدن مربا باید زیر حرارت را کم کنید. این مربای قوام دار شده طعمی بسیار عالی دارد. در زمان پخت نیز باید کف روی مواد را بردارید. بعد از اینکه مربا قوام دار شد، مقداری وانیل و گلاب به مواد اضافه کنید. بعد از دو دقیقه زیر شعله را خاموش کرده و مربای سرد شده را درون شیشه بریزید.

طرز تهیه مربای خربزه کار بسیار ساده ای است و می توانید، در این بخش دستور پخت یک مربای فوق العاده و متفاوت را مطالعه نمایید. برای اینکه یک مربای ترد داشته باشید، می توانید از مقداری آهک نیز استفاده کنید. برای این کار باید از ۱ لیوان آهک و مقداری آب لیمو ترش درون مربا بریزید.

یک لیوان آهک را در دو لیتر آب حل کرده و خربزه های برش خورده را درون ان بیندازید. خربزه ها به مدت ۲ ساعت باید در آب آهک باقی بمانند. حالا به همان شیوه مربا را تهیه کنید. در این مربا می توانید، مقداری آب لیموی تازه نیز اضافه کنید. زمان پخت این مربا ۳۰ دقیقه بوده و مدت زمان آماده سازی مواد نیز ۱۵ دقیقه می باشد.

طرز تهیه مربای خربزه

مواد ذکر شده در این بخش برای ۸ نفر بوده و شما می توانید با استفاده از این شیوه یک مربای ترد خانگی داشته باشید. برای نگهداری طولانی مدت این مربا باید، آن را در شیشه و در محیطی خنک نگهداری نمایید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا