طرز تهیه مربای به

مربای به جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای به را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
مواد لازم برای مربای به
میوه به 750 گرم
شکر 750 گرم
آب 60 میلی لیتر
چوب دارچین 1 تکه
لیمو عمانی 2 عدد
آب لیمو مقداری

طرز تهیه مربای به
ابتدا باید به را با پوست خرد کرد که میتوان این کار را سلیقه ای انجام داد. به به خرد شده مقداری آب لیمو اضافه کنید تا رنگ آن سیاه نشود.سپس به های خرد شده را داخل قابلمه لعابی میریزیم و شکر و آب را هم به آن اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا به جوش بیایند.

بعد از به جوش آمدن یک تکه چوب دارچین را هم به داخل قابلمه اضافه میکنیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت 1 الی 1ساعت و نیم با در بسته و حرارت خیلی کم بپزد.

لیمو عمانی ها را هم به مدت 1 ساعت در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.و وقتی که شهد مربا رقیق شد لیمو عمانی ها را اضافه میکنیم و تا به مدت نیم ساعت دیگر با مربای به پخته شوند.

وقتی شهد مربا غلیظ شد و رنگ دلخواه را بدست آورد آن را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا سرد شود .

برای اطمینان از قوام لازم مربا میتوانید یک قطره از شربت را داخل یک لیوان آب سرد بریزید اگر شربت تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام کافی برخوردار است. مربا های آماده شده را میتوانید در ظرف های مورد نظر بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا