طرز تهیه مارمالاد هلو و نکات طلایی پخت انواع مارمالاد

مارمالاد هلو یکی از انواع مارمالادها می باشد که با استفاده از میوه ی تهیه شده و بسیار خوش طعم و با رنگی شفاف و زیبا است. در تعریف مارمالاد می توان گفت که از میوه های نرم و خیلی پخته استفاده شده و در آن به صورت پوره در می آید. با قرار گرفتن در تابستان می توانید از میوه های تابستانی خوشمزه به خصوص هلو مارمالاد لذیذ تهیه کنید. با آموزش طرز تهیه مارمالاد هلو همراه آرگا باشید.

هلو از میوه های دارای هسته و تابستانی با طعمی واقعا دلچسب است که به صورت آماده در بازار عرضه شده و اما شما نیز می توانید به سادگی در منزل تهیه نمایید. از مارمالاد هلو می توان برای پخت شیرینی، کیک و همچنین چیز کیک ها بهره برد. مارمالاد را برای نگهداری طولانی تر می توانید داخل یخچال نگهداری نمایید. از میوه ی خوشمزه هلو علاوه بر مارمالاد می توانید مربا هلو، برگه هلو، ترشی هلو و … تهیه نمایید.

شیوه ی تهیه مارمالاد هلو با طعمی اشتهابرانگیز

مواد لازم

  • یک کیلوگرم هلو
  • ۲-۳ ورق ژلاتین
  • چهار کیلوگرم هلو
  • یک دوم پیمانه آبلیمو

طرز تهیه مارمالاد هلو با طعمی به یاد ماندنی

در مرحله ی اول هلوها را شسته و از وسط دو نیم نمایید، هسته آن را جدا کنید. سپس هلوها را در غذاساز ریخته و بگذارید نرم و له گردد.

حالا قابلمه ای لعابی را برداشته و پوره میوه ی هلو را در آن بریزید و همراه شکر ترکیب نموده و داخل یخچال بگذارید تا به مدت ۲- ۳ ساعت درون شکر باقی مانده و قدری آب گردد.

پس از دو تا سه ساعت قابلمه را از یخچال بیرون آورده و بر روی شعله ی متوسط بگذارید تا بجوشد. در زمان جوش خوردن مرتب آن را به هم بزنید تا مواد سفتی به دست آید.

در این مرحله ژلاتین را درون مقداری آبجوش حل نموده و با آبلیمو درون مارمالاد بریزید و زمان دهید ۱ یا ۲ جوش بزند.

قابلمه را از روی شعله کنار بکشید و بگذارید تا مقداری سرد گردد. توجه داشته باشید مارمالاد پس از خنک شدن غلظت دار و بی آب باشد.

طرز تهیه مارمالاد هلو آسان و دلچسب

نکات طلایی تهیه مارمالاد

  • می توانید مطابق با دلخواه و ذائقه ی خودتان شکر اضافه کنید.
  • هرگز با قاشق شسته نشده و غیر تمیز مارمالاد بهره نبرید، زیرا باعث می شود مارمالاد سریعا کپک بزند.
  • در صورت کم بودن میزان شکر و یا قوام پیدا نکردن مارمالاد و یا حتی به خوبی پخته نشدن مارمالاد امکان زدن کپک وجود دارد.
  • در صورت جوشیدن بیشتر از اندازه مارمالاد و یا کم بودن اندازه شیرینی مارمالاد ممکن است شکرک بزند.
  • در صورت تمایل جهت خوش رنگ تر شدن مارمالاد هلو می توانید از مقداری زعفران ساییده در آن استفاده کنید.
  • چنانچه کف روی مارمالاد هلو را برندارید، رنگ آن تیره و کدر می گردد.
  • در صورتی که تمایل به نگهداری مارمالاد در یخچال برای زمانی طولانی را دارید؛ خوب است مارمالاد را درون یک ظرف درب بسته و در فریزر بگذارید
  • در صورتی که علاقمند به تهیه مارمالادی به شکل ژله ای هستید؛ می توانید یک ق غ پودر ژلاتین را درون نیم پیمانه آبجوش حل نموده و در پایان طبخ مارمالاد هلو را بیفزایید.
  • برای جلوگیری از کپک زدن شیشه مربا را درون آبجوش قرار داده و پس از خشک شدن مربا را در آن بریزید. همچنین خوب بجوشانید تا خشک شده و آب اضافه آن گرفته شود تا کپک نزند.

طرز تهیه مارمالاد هلو آسان و دلچسب

در این مطلب شما علاقمندان همراه با آموزش طرز تهیه مارمالاد هلو آشنا خواهیم کرد که امیدواریم مفید واقع شده و شما را در پخت یک مارمالاد تابستانی عالی یاری نماید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با انواع مارمالاد و دستور پخت آنها می توانید بر روی لینک کلیک کنید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا