اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

طرز تهیه لازانیا پیاز کاراملی

داخل یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و لازانیا را پخته و آبکش کنید ، بعد داخل قابلمه برگردانده و روی آن آب سرد بریزید.
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط داخل تابه بریزید، پیاز ها را اضافه کرده تا طلایی شود ، می توانید بتدریج به مقدار کم آب هم به آن اضافه کنید تا کاراملی شود ، بعد قارچ را اضافه کرده و بعد از حدود ۳ دقیقه نمک بزنید تا زمانیکه آب آن کاملا جذب شود و بعد از روی حرارت برداشته و روی آن کمی فلفل سیاه بپاشید.
اسفناج ، پنیر ، ریحان و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را داخل غذاساز مخلوط کنید تا نرم شود.
آماده کردن سس سفید : ۲ قاشق روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و به آن آرد اضافه کنید و هم بزنید ، بعد از حدود ۳۰ ثانیه ، بتدریج شیر و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده تا کاملا نرم شود و کمی غلیظ شود ، سپس پنیر را اضافه کنید تا آب شود و از روی حرارت بردارید.
فر را تا ۳۷۵ درجه F گرم کنید ، کف ظرف مناسب را چرب کرده ، لازانیا را آبکش کنید و روی یک دستمال آشپزخانه پهن کنید ، کف ظرف را کمی سس سفید بریزید و بعد یک لایه لازانیا را چیده و روی آن مخلوط اسفناج و پیاز بریزید و بعد سس سفید بریزید ، سپس لایه بعدی را به همین روال تکرار کنید و در آخر بعد از چیدن سه لایه ، روی آن سس سفید ریخته و کمی گردو بپاشید.
داخل فر گذاشته و حدود ۳۰ دقیقه بپزد ، حدود ۵ دقیقه قبل از سرو بگذارید کمی خنک شود.
جزئیات غذا
مواد اولیه مقدار
۱ ورق لازانیا 300 گرم
۲ روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
۳ پیاز سفید 3 عدد خرد شده
۴ قارچ 4 فنجان خرد شده
۵ نمک 1 قاشق غذاخوری و 2 قاشق چایخوری
۶ اسفناج 4 فنجان تازه
۷ پنیر گوسفندی 1/2 فنجان کم چرب
۸ ریحان 3/4 فنجان خرد شده
۹ آرد گندم 3 قاشق غذاخوری
۱۰ شیر 2 فنجان کم چرب
۱۱ پنیر موزارلا 70 گرم
۱۲ گردو 1/3 فنجان خرد شده
۱۳ فلفل سیاه مقداری تازه ساییده شده

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *