طرز تهیه قرابیه فندق شیرینی ترد و مخصوص خانگی

یکی از انواع شیرینی های خوشمزه خانگی قرابیه فندق است. این شیرینی را می توانید برای انواعی از مناسبت ها استفاده کنید. این شیرینی اصیل ایرانی طعمی بسیار عالی دارد و با استفاده از فندق بو داده تهیه می شود. در ادامه این بخش می توانید با طرز تهیه قرابیه فندق آشنا شوید.

برای تهیه انواعی از شیرینی های خانگی می توانید، در بخش آشپزی آرگا همراه ما باشید. شما می توانید در این مطلب ضمن تهیه قرابیه فندق با آموزش تهیه شیرینی لندو و شیرینی پرنس در این لینک ها آشنا شوید.

طرز تهیه قرابیه فندق

مواد لازم

  • آرد: ۱ پیمانه سرپر
  • پودر قند: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • فندق بو داده: ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۵ گرم
  • نشاسته ذرت: ۸۰ گرم
  • بکینگ پودر: ۱۰ گرم

طرز تهیه قرابیه فندق خوش طعم

اولین مرحله از تهیه این شیرینی خانگی آماده سازی مواد است. ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید. بعد از اینکه مواد هم دما شدند، آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و در چند مرحله از الک رد کنید. حالا سفید و زرده تخم مرغ را از یکدیگر جدا نمایید. برای تهیه این خمیر نیاز به یک تخم مرغ کامل دارید.

نحوه پخت قرابیه فندق

حالا باید فندق ها را در تابه ای دیگر به خوبی تفت دهید. بعد از اینکه بوی خامی فندق ها از بین رفت، آماده است. در ادامه پخت این شیرینی باید یک تخم مرغ را با پودر قند، نشاسته و وانیل ترکیب کنید. مواد را با استفاده از همزن به خوبی هم زده تا یکدست شوند. حالا مقداری روغن مایع و فندق ترکیب کنید. مجدد مواد را با یکدیگر ترکیب کرده تا یکدست شود.

مخلوط آرد الک شده کم کم به موادتان اضافه کنید. حالا خمیر را با دست جمع کرده و مخلوط کنید. این خمیر اصلا نباید، ورز داده شود. همچنین برای ترکیب مواد این شیرینی می توانید از غذاساز استفاده نمایید. آخرین مرحله از طرز تهیه قرابیه فندق مرحله پخت شیرینی است. قرابیه را به اندازه یک گردو برداشته و داخل سفید تخم مرغ هم زده بیندازید. حالا شیرینی ها را درون فندق انداخته و درون سینی فر که کاغذ روغنی دارد، قرار دهید.

مواد قرابیه فندق

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه گرم کنید. حالا سینی را درون فر بگذارید. حالا بعد از طلایی شدن شیرینی ها می توانید آن را از فر خارج کرده و در کنار چای نوش جان کنید. توجه داشته باشید، ورز دادن بیش از حد این خمیر موجب سفت شدن شیرینی خواهد شد. شیرینی ها را باید با فاصله از یکدیگر قرار دهید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا