طرز تهیه قارچ پلو با ریش ریش برای 4 نفر

قارچ پلو غذایی سالم و خوشمزه است که با مرغ یا گوشت درست میشه. در ادامه با دستور پخت قارچ پلو با مرغ قلقلی یا مرغ ریش ریش مرحله به مرحله آشنا میشید.

مواد لازم برای تهیه قارچ پلو با ریش ریش برای 4 نفر
برنج 4 پیمانه
سینه مرغ کامل 1 عدد
قارچ یک بسته کوچک (250 تا 300 گرم)
پیاز 3 عدد
رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

برنج رو از یک ساعت قبل به همراه مقداری نمک خیس کنید.

مرحله دوم، پختن مرغ
یک پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه مرغ رو به همراه پیاز، چند عدد برگ بو، کمی زردچوبه و دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید. حدود نیم ساعت بعد، وقتی که مرغ پخت از روی حرارت بردارید و وقتی که خنک شد، مرغ رو ریش ریش کنید.

مرحله سوم، تفت دادن قارچ
قارچ‌ها رو به صورت نگینی یا ورقه‌ای خرد کنید و به همراه مقداری روغن تفت بدید. بعد از ریختن قارچ‌ها داخل تابه آبلیمو رو روی قارچ‌ها بریزید تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کنه.
روی حرارت ملایم قارچ رو تفت بدید تا آب بیندازه و وقتی آب قارچ کشیده شد، قارچ رو از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم، آماده کردن پیاز داغ
دو عدد پیاز رو به صورت خلالی باریک خرد کنید و به همراه مقداری روغن تفت بدید. وقتی که پیاز طلایی شد، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و سپس رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ رب باز بشه و خامی رب گرفته بشه.
مرغ ریش ریش شده و قارچ تفت داده شده رو اضافه کنید. سپس نصف لیوان آب مرغ اضافه کنید و یک ربع زمان بدید تا آب مرغ تبخیر بشه.

مرحله پنجم، آبکش کردن برنج
برنج رو آبکش کنید. کف قابلمه رو کمی روغن بریزید و نون بذارید یا سیب زمینی ورقه شده بچینید. مقداری برنج بریزید، سپس مقداری از مخلوط مرغ ریش شده و قارچ بریزید و تا تموم شدن مواد ادامه بدید. سپس چند تکه کره روی برنج بذارید.
قایلمه رو روی حرارت متوسط بذارید و وقتی که برنج بخار کرد، درب قابلمه دمکن بپیچید و قابلمه رو روی شعله پخشکن بذارید و حدود 40 تا 50 دقیقه زمان بدید تا قارچ پلو دم بکشه.

طرز تهیه قارچ پلو با مرغ قلقلی
برای درست کردن قارچ پلو با مرغ قلقلی، سینه مرغ رو چرخ یا میکس کنید. پیاز رو ریز رنده کنید و آب پیاز رو کامل بگیرید. مرغ چرخ شده رو با پیاز، یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری و ادویه مخلوط کنید و ورز بدید. نیم ساعت به مواد استراحت بدید. کوفته قلقلی‌ها رو آماده کنید و داخل روغن تفت بدید. کوفته قلقلی رو داخل پیاز داغ به همراه قارچ کمی تفت بدید و باقی مراحل بالا رو ادامه بدید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا