طرز تهیه شیرینی فلوگر

شیرینی فلوگر نوعی شیرینی مجلسی ترد و خوشمزه با ظاهری زیباست که برای پذیرایی از میهمان ها گزینه مناسبی بوده و تهیه آن با وجود سادگی، نکاتی دارد که آگاهی از آن می‌تواند در کیفیت شیرینی، تاثیر به سزایی داشته باشد.

شیرینی فلوگر نوعی شیرینی خشک است که از ترکیب آرد، بکینگ پودر، کره، پودر شکر و زرده تخم مرغ درست شده و با افزودن اسانس‌های مختلفی مانند اسانس پرتقال یا وانیل طعم دار می‌شود. خمیر این شیرینی را به شکل گل‌های زیبایی قالب می‌زنند و برای تزیین، وسط گلها را پس از پخت، با ژله مغزی در رنگ‌های مختلف یا شکلات بن ماری پر می‌کنند. طرز تهیه شیرینی فلوگر نکاتی دارد که در این مطلب قصد داریم با هم مرور کنیم.

طرز تهیه شیرینی فلوگر
این میزان مواد برای تهیه ۳۰ عدد شیرینی فلوگر ارائه شده؛ زمان آماده سازی حدود ۷۵ دقیقه و زمان طبخ حدود ۲۰ دقیقه است.
مواد لازم
کره 100 گرم
آرد 125 گرم
پودر قند 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
ژله مغزی یا ژله بریلو با رنگ و طعم دلخواه 1/2 پیمانه
شکلات تخته ای برای تزیین 50 گرم
ترافل رنگی برای تزیین به میزان لازم

دستور تهیه
ابتدا تخم مرغ و کره را از یخچال خارج کنید و صبر کنید تا به دمای محیط برسند.
وقتی کره به دمای محیط رسید و نرم شد، آن را در کاسه همزن بریزید، پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن شروع به هم زدن مخلوط کره و پودر قند کنید.
مخلوط کره و پودر قند را به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن شده و سبک شود.
سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کرده، سپس زرده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط فوق اضافه کنید.
مخلوط را با دور تند همزن برقی و به مدت ۲ دقیقه دیگر هم بزنید، سپس همزن را خاموش کنید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم به مایه فوق اضافه کنید، سپس با نوک انگشتان خود مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآیند.
خمیر را ورز دهید تا چسبندگی آن کاملا از بین برود و دیگر به دست نچسبد، سپس آن را در نایلون قرار دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و برای قالب زدن آماده شود.
پس از ۱ ساعت، خمیر را از یخچال خارج کنید، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.
خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ الی ۴ میلیمتر باز کنید و سپس با کاتر گل ۴ پر یا ۵ پر قالب بزنید.
درون قالب‌های مینی تارت کوچک را با کپسول کاغذی بپوشانید و خمیر‌های قالب زده را درون آن‌ها قرار دهید، سپس با انگشت شصت، وسط گل‌ها را کمی فشار دهید تا گود شود.
قالب‌های مینی تارت را به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خمیر‌ها خنک شوند، سپس آن‌ها را در فری که قبلا روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید.
به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا لبه‌های شیرینی‌ها کمی طلایی شوند، سپس فر را خاموش کنید.
شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس آن‌ها را از قالب جدا کنید.

تزیین شیرینی فلوگر
پس از خنک شدن شیرینی فلوگر نوبت به تزیین آن می‌رسد، برای این منظور می‌توانید از مواد زیر استفاده کنید:
شکلات تخته‌ای ذوب شده به روش بن ماری
کرمفیل
ژله مغزی یا ژله بریلو با رنگ و طعم دلخواه
روش استفاده

هر یک از مواد فوق را در قیف بریزید یا با استفاده از یک قاشق کوچک، وسط گل‌ها را با آن پر کنید.
سپس کمی ترافل رنگی یا پودر پسته روی آن بریزید تا ظاهر زیباتری پیدا کند.
برای نگهداری شیرینی فلوگر می‌توانید پس از خنک شدن، آن‌ها را در ظرف دردار قرار دهید و به مدت ۲۰ روز در یخچال و ۲ ماه در فریزر نگهداری کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا