طرز تهیه شونیز خرما با طعم فوق العاده خوشمزه

اگر می خواهید یک خرمای مجلسی و جدید داشته باشید، می توانید شونیز خرما را تهیه کنید. طرز تهیه شونیز خرما مجلسی بسیار ساده است و تنها با چند قلم لوازم می توانید آن را تهیه کنید. شما می توانید این دسر را به شکل دلخواه سرو نمایید.

شونیز خرمای مجلسی

برای تهیه انواع خرمای مجلسی کافی است از دستورهای مختلف کمک بگیرید. شما می توانید ضمن آموزش تهیه شونیز خرما در این مطلب با دستور تهیه کیک خرما و قرابیه خرمایی نیز در مطالب پیشین آرگا آشنا شوید. این خرماهای مجلسی برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها بسیار مناسب هستند.

مواد لازم

  • خرما: ۱۶ عدد
  • گردو: ۶ عدد
  • بیسکوییت ساقه طلایی: ۱/۲ بسته
  • آب جوش: ۱ پیمانه
  • پودر نارگیل و پودر رنگی: برای تزئین

نحوه تهیه شونیز خرما

طرز تهیه شونیز خرما عالی

اولین مرحله از تهیه این خرما ریختن مقداری آب جوش روی خرما است. خرما باید به مدت ۱۵ دقیقه درون آب جوش قرار داشته باشد. این کار برای نرم شدن خرما و جدا شدن پوست خرما است. حالا باید خرما را آبکش کرده و بعد از خارج شدن آب های اضافی باید پوست خرما را به خوبی جدا کنید. توجه داشته باشید، هسته خرما نیز باید جدا شود.

در این مرحله باید بیسکوییت های ساقه طلایی را درون غذاساز ریخته یا با استفاده از یک گوشتکوب به خوبی خرد کنید. بعد از اینکه بیسکوییت ها به خوبی پودر شد، گردوهای خرد شده را نیز اضافه کنید. در صورتی که از گوشتکوب استفاده می کنید، بیسکوییت را درون نایلونی ضخیم ریخته و به خوبی له کنید. گردوها را نیز به همین شیوه خرد نمایید.

بیسکوییت و گردوهای خرد شده را درون ظرفی ریخته و به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. برای ترکیب بهتر می توانید از دستکش استفاده کرده و به خوبی مواد را ورز دهید. استفاده از مقداری کره ذوب شده نیز موجب بهتر شدن بافت این مواد می شود.

در این مرحله از طرز تهیه شونیز خرما باید مواد را قالب بزنید. راحت ترین شیوه برای تزئین این مواد گرد کردن می باشد. به طور دلخواه می توانید از فندوق برای درون این خرماها استفاده کنید. در این مرحله باید مقداری پودر نارگیل درون کاسه ریخته و توپک ها را درون پودر نارگیل بغلتانید. در صورت دلخواه می توانید از مقداری پودرهای رنگی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه شونیز خرما

افزودن گردو در این توپک ها اختیاری بوده و می توانید از گردوی زیاد یا کم استفاده کنید. افزودن رنگ های خوراکی نیز به این مواد بسیار مجلسی و فوق العاده است. اگر شکلات تخته ای دوست دارید، می توانید از شکلات های ذوب شده نیز استفاده کنید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا