اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

طرز تهیه سیرپلو با تره

سیرپلو یکی از غذاهای فصل بهار است که عطر و طعم دلچسبی دارد. با ما همراه شوید تا طرز تهیه سیرپلو با تره را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سیرپلو با تره برای 4 نفر
سیر : دو گل
برنج : چهار پیمانه
تره خرد شده : دو لیوان
زعفران : یک قاشق سوپخوری
پیاز : دو عدد
گوشت گوساله خورشی : نیم کیلوگرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه سیرپلو با تره
سیر را پاک کرده، بشویید و ریز خرد کنید.
تره ها را پاک کرده، خیس کنید و بعد بشویید.
آب آن که رفت، تره ها را تقریبا ریز خرد کنید.
برنج را پاک کرده و خیس کنید.
پیازها را پوست کنده بشویید و خرد کنید.
گوشت را پاک کرده، بشویید و تکه کنید.
پیاز را با گوشت و کمی نمک داخل قابلمه بریزید تا بپزد.
برنج را با اضافه کردن کمی نمک روی شعله بگذارید تا بجوشد. آن را آبکش کنید.
سیر را به تره خرد شده اضافه کرده و هم بزنید.
سپس در زمان دم کردن برنج، یک لایه برنج و یک لایه مخلوط سبزی و سیر اضافه کنید.
زعفران را سائیده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و روی برنج بریزید.
برنج را دم بگذارید.
بعد از این که برنج و گوشت پخت، برنج را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن نیز گوشت ها را بچینید.

نکته :
1 – می توانید برای جلوگیری از افت فشار کمی دارچین نیز در زمان دم کردن برنج به آن اضافه کنید.
2 – این غذا را با یک نوشیدنی با مزاج گرم مانند نوشیدنی دارچین یا زنجبیل میل کنید.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *