طرز تهیه سوپ مرجمک ترکیه غذای مقوی و دلچسب

سوپ در بین غذاهای کشور ترکیه جایگاه ویژه ای دارد و در این کشور معمولا انواع سوپ ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. در بین انواع سوپ های خوشمزه، سوپ مرجمک یکی از پر طرفدارترین سوپ های کشور ترکیه محسوب می شود. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، این سوپ را در منو همه رستوران های ترکیه پیدا کرد. در این مطلب طرز تهیه سوپ مرجمک آموزش داده می شود.

معمولا سوپ هایی که در کشور ترکیه تهیه می شوند نسبت به سایر سوپ ها مانند سوپ ازوگلین و سوپ مینسترونه ممکن است آبکی تر باشد و از این رو به عنوان پیش غذا کاملا مناسب می باشند. همچون بیشتر غذاهای مدیترانه ای سوپ مرجمک نیز وگان است و گلوتن ندارد. اگر به ترکیه سفر کردید حتما این سوپ خوشمزه را سفارش دهید تا از طعم خوب آن لذت ببرید. عدس قرمز به کار رفته در این سوپ منبع خوبی برای ویتامین های گروه ب و پتاسیم می باشد.

مواد لازم

  • عدس قرمز: ۱ پیمانه
  • آب: ۸ لیوان
  • سیب زمینی خرد شده: ۲ عدد
  • کره: ۵ قاشق غذا خوری
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: ۱ حبه
  • پیاز نگینی خرد شده: ۱ عدد
  • هویج خرد شده: ۲ عدد
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا: به میزان لازم
  • لیمو برای سرو: یک قاشق غذا خوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سوپ مرجمک خوشمزه

برای تهیه سوپ مرجمک ابتدا عدس هایی که از شب قبل خیسانده اید را درون آبکش ریخته و خوب شسته و کنار بگذارید. سپس تابه را روی حرارت قرار داده و به آن سه قاشق غذا خوری کره اضافه کرده و اجازه دهید آب شود. بعد پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه ای روی حرارت تفت دهید.

سپس سیب زمینی های خردشده، هویج و عدس قرمز را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل را نیز به مواد افزوده و ۸ لیوان آب روی آن بریزید. حرارت را متوسط کرده و ۵ دقیقه ای مواد را هم بزنید. سپس درب ظرف را بسته و صبر کنید تا به جوش بیاید. حدودا نیم ساعت و کمی بیشتر اجازه دهید مواد سوپ خوب، جوشیده تا نرم شوند.

در این مرحله حرارت را خاموش کرده و مواد را با گوشت کوب برقی کوبیده تا به غلظت دلخواه شما برسند. در نهایت سوپ را به ظرف سرو منتقل نموده و در تابه نچسبی دو قاشق غذاخوری کره را ذوب کرده و به آن پاپریکا را اضافه نمایید و برای یک دقیقه ای تفت دهید. این ترکیب را روی سوپ ریخته و با پاپریکا تزئین کرده و با یک برش لیمو سرو نمایید.

نکات طلایی پخت سوپ مرجمک

  • استفاده از سیب زمینی در سوپ مرجمک اجباری نبوده اما سیب زمینی می تواند لعاب و غلظت خوبی به غذا بدهد.
  • عدس قرمز را از شب قبل خیس نمایید.
  • عدس قرمز تایم پخت کوتاهی در حدود ۲۰-۳۰ دقیقه دارد.
  • زمان آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه و مدت پخت سوپ ۴۵ دقیقه می باشد. در مجموع تهیه این سوپ ۵۵ دقیقه زمان می برد.
  • عدس قرمز علیرغم این که گلوتن ندارد، فاقد چربی بوده و کالری کمی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر و پروتئین برای افراد وگان محسوب می شود.

پس از پخت این غذا برای تهیه انواع آش و سوپ می توانید بر روی لینک قرار داده شده کلیک نمایید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا