طرز تهیه رب آلو یک چاشنی فوق العاده عالی

یکی از میوه های تابستانی بسیار خوشمزه آلو می باشد که به صورت رب، سس، خشک شده و … مورد استفاده قرار گرفته می شود و در واقع رب آلو یکی از طعم دهنده ها و چاشنی های غذا می باشد که نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت است فقط کافی است، طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه کنید که در این مقاله طرز تهیه رب آلو را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

رب آلو به منظور طعم دار شدن انواع شکم پرها، آش، آبگوشت، خوراک مرغ، خورشت قیمه، خورش فسنجان، خورش آلو، و … مورد استفاده قرار گرفته می شود بنابراین اگر شما نیز تمایل به تهیه رب آلو دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید. همچنین برای تهیه رب انار و رب لیمو نیز می توانید از این مطالب منتشر شده دیدن فرمایید.

آشنایی با طرز تهیه رب آلو

مواد لازم

  • آلو قرمز : پنج کیلو گرم
  • نمک : دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه رب آلو با طعم بی نظیر

در روش تهیه رب آلو ابتدا آلو ها را به خوبی شسته و بعد داخل آبکش ریخته و اجازه دهید خشک شوند و بعد از وسط به دو نیم تقسیم کرده و مغز های آن را خارج کنید.

حالا آلو ها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته سپس به منظور خارج شدن آب آن ها با کمک قاشق کمی اآو ها را فشار دهید که نیازی به افزودن آب نمی باشد و بعد از نرم شدن آلو ها، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

در مرحله بعدی آلو های پخته شده را داخل صافی ریخته و به منظور جدا شدن تمام تفاله ها آن ها را با کمک کفگیر و یا دست فشار دهید و در انجام این مرحله دقت داشته باشید تا رب کیفیت بالایی داشته باشد.

در این مرحله از طرز تهیه رب آلو پس از رد کردن آلو ها از صافی مجدداً آن را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت معمولی گذاشته  و مدام هم زده تا ته نگیرد و مزه تلخی به خود نگیرد تا در نهایت به غلظت مورد نظر برسد.

حالا نمک را به رب آلو بیفزایید و حرارت را خاموش کنید سپس اجازه دهید سرد شود تا رب آلو کمی سفت شود در آخر آن ها را داخل شیشه تمیز و خشک ریخته و داخل یخچال بگذارید و برای چاشنی انواع غذاها استفاده نمایید.

دستور پخت رب آلو

نکات تکمیلی تهیه رب آلو

  •  در تهیه رب آلو می توانید از آلو زرد، قرمز و یا هر دو استفاده نمایید.
  • از نمک دانه درشت می توانید در تهیه رب آلو استفاده نمایید.
  • اجازه دهید رب آلو غلیظ شود در غیر این صورت زود کپک خواهد زد.
  • در صورت ته گرفتن رب آلو می توانید آن را به قابلمه دیگر انتقال دهید.
  • زمان افزودن نمک بسیار مهم است زیرا زمانی که رب غلیظ شود در صورت افزودن نمک رنگ رب تیره و خوش رنگ خواهد شد.

فواید رب آلو و سس آلو

رب آلو علاوه بر مزه دار شدن انواع غذا از فواید بی نظیر برخوردار است و نقش مهمی در سلامت بدن ایفا می کند که عبارتند از :

  • پایین آوردن فشار خون
  • درمان کم خونی و موثر در جذب آهن
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • غنی از ویتامین C و پتاسیم
  • تقویت معده
  • کمک به دفع سموم کبدی
  • صفرا بر

نجوه تهیه رب آلو

توجه داشته باشید چنانچه دستگاه گوارش حساسی دارید و یا سرد مزاج هستید رب آلو را با کمی شکر ترکیب نمایید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا