طرز تهیه دسر هلو و نشاسته

مواد لازم
هلو 1 عدد
شیر 1 لیتر
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چای‌خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
پودر نارگیل، خلال بادام یا پسته برای تزیین به مقدار لازم

دستور تهیه
هسته و پوست هلو را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.
شیر، نشاسته، آرد برنج، پودر نارگیل، زرده تخم مرغ و شکر را در قابلمه‌ای ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
به هم زدن مواد روی حرارت ملایم ادامه داده تا غلیظ شود.
در انتها وانیل و کره را اضافه کرده، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید.
صبر کنید تا مخلوط ولرم شود؛ در این فاصله گاهی آن را هم بزنید.
۲ الی ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط را پس از ولرم شدن در ظروف سرو بریزید، روی آن را با تکه‌های هلو بپوشانید و روی هلو را دوباره با مخلوط پر کنید.
دسر هلو را در دمای محیط قرار داده تا کاملا سرد شود؛ سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود.
پس از سرد شدن دسر، روی آن را با پودر نارگیل، خلال پسته یا بادام تزئین کرده و به صورت سرد سرو کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا