طرز تهیه دسر نارنگی نارگیل عسل

دسر نارنگی نارگیل عسل

مواد لازم
دو پیمانه آب نارنگی تازه خنک
۴۰۰ گرم شیر نارگیل
یک سوم پیمانه عسل
یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه

طرز تهیه:

۱. همه مواد را در مخلوط کن بریزید و خوب ترکیب کنید.

۲. مخلوط را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور کارخانه عمل کنید.

۳. دسر شما سفت خواهد بود. برای نرم شدن، آن راحدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق یا ۲۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا