طرز تهیه دسر لایه ای هلو با خامه
مواد لازم
شکر 1 فنجان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شیر کم چرب 3 فنجان
زرده تخم مرغ 6 عدد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
کیک اسفنجی ساده 500 گرم
شربت پرتقال 1/4 فنجان
هلوی پوست کنده و ورقه شده 4-6 فنجان
بلوبری یا تمشک یا هر میوه دیگری 2-4 فنجان
بادام پرک بوداده 1/2 فنجان
خامه فرم گرفته به میزان لازم
دستور تهیه
شکر، نشاسته ذرت و نمک را در شیرجوش یا قابلمه بزرگی مخلوط کنید
شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا مرتب هم زده تا به جوش آید و غلیظ شود.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۲ دقیقه دیگر بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
زردههای تخم مرغ را در کاسهای ریخته و مقدار کمی از مخلوط فوق را به صورت داغ به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زردهها باز شوند.
سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید و مرتب هم بزنید.
اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه بجوشد، سپس فورا آن را از روی حرارت برداشته و در کاسهای بریزید.
حال وانیل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود.
روی مواد را با سلفون بپوشانید و حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
کیک ساده اسفنجی را به قطعات مکعبی کوچکی به ابعاد ۱ سانتیمتر برش زده، سپس نیمی از برشهای کیک را کف ظرف سرو بریزید.
۲ قاشق غذاخوری از شربت پرتقال را روی کیک بریزید و روی آن را با نیمی از تکههای هلو و بلوبری بپوشانید.
۱/۴ فنجان از بادام پرک و نیمی از مخلوط آماده شده را به ترتیب در لایههای جداگانه به ظرف سرو اضافه کنید.
لایهها را تکرار کنید تا همه مواد تمام شود.
روی ظرف سرو را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
در آخر روی دسر هلو را با خامه فرمگرفته و تکههای هلو و بلوبری تزئین کرده و به صورت سرد سرو کنید.