آشپزی رژیمی و سالم

طرز تهیه دسر ریواس

در فصل بهار انواع صیفی جات متنوع وجود دارد که می توانیم از تمام آنها استفاده کنیم و دسرهای لذیذی تهیه نماییم. ریواس، یکی از سبزی‌های این فصل است که با توجه به خواص سرشار آن، خوب است​ بین برنامه غذایی‌تان جایی​ برای آن باز کنید.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دسر ریواس را به شما آموزش دهیم .

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دسر ریواس را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:

اینجا هزاران نفر تونستن به وزن ایده آل برسند

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

ریواس 4 الی 5 ساقه

شکر 2 فنجان

آب 2 لیوان

زعفران و گلاب به مقدار لازم

طرزتهیه:

ابتدا آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. شکر را اضافه کنید و بگذارید​ جوش بیاید. ریواس‌ها را پوست بگیرید و به قطعه‌های دو سانتی برش بزنید. بعد از جوش آمدن شربت، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. سپس ریواس‌های خرد شده را درون شربت بریزید.

دقت کنید​ زمان پخت ریواس‌ها طول نکشد زیرا ریواس به علت بافت ظریفی که دارد زود می‌پزد و در صورت پخت بیش از حد ممکن است از هم جدا شود.

بعد از چند جوش حرارت را کم کرده و گلاب را اضافه کنید. این دسر معمولا به صورت سرد سرو می‌شود بنابراین قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن