طرز تهیه خورش غورابه غذای دلپذیر و محلی خطه گیلان

یکی از انواع خورشت های خانگی خوشمزه خورش غورابه است که متعلق به خطه گیلان می باشد. این خورشت محلی طعمی بسیار عالی دارد و در این بخش می توانید طرز تهیه خورش غورابه، این غذای خانگی عالی را مطالعه کنید.

طرز تهیه خورشت غورابه

تهیه خورشت های محلی کار ساده ای است. شما علاقمندان در بخش آشپزی آرگا می توانید علاوه بر تهیه خورشت غورابه با نحوه تهیه خورشت آلو و خورشت ماست که از دیگر انواع خورشت های محلی هستند، آشنا می شوید.

مواد لازم

  • سبزیجات(جعفری، نعناع، گشنیز): ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • مرغ: چند تکه
  • آبغوره: ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به میزان کافی
  • مغز گردو: ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

مواد خورشت غورابه

طرز تهیه خورشت غورابه دلچسب

آماده کردن این خورشت خانگی بسیار ساده است. برای داشتن این خورشت باید ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. پیازها را در تابه ای به همراه مقداری روغن به خوبی تفت دهید. بعد از طلایی شدن پیازها مرغ ها را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. بعد از سرخ شدن مرغ ها به اندازه ۳ لیوان آب به مواد اضافه می کنید. درب قابلمه را قرار دهید تا مرغ ها به خوبی مغز پخت شوند.

در این مرحله باید سبزیجات شسته شده را خشک کرده و به خوبی خرد کنید. حالا سبزیجات ساطوری شده را در تابه ای با مقداری روغن تفت دهید. سبزیجات تفت خورده را به مرغ اضافه کرده و مقداری زمان دهید تا سبزی ها به خوبی پخته شوند. در مرحله بعدی مقداری از گردوها را آسیاب کرده و مقداری از آن را به خورشت اضافه نمایید. بعد از پخته شدن مرغ ها مقداری ادویه و آبغوره اضافه کرده حالا خورشت را برای مدتی روی حرارت قرار داده تا پخته شود.

در آخرین مرحله از طرز تهیه خورش غورابه باید تخم مرغ ها را به خورشت اضافه کنید. بعد از حرارت خوردن به تخم مرغ ها زیر شعله را خاموش کرده و نوش جان کنید. این خورشت را می توانید در کنار پلو نوش جان نمایید. این غذای محلی در میان گیلانی ها طرفداران زیادی دارد. طعم عالی این غذا برای شما لذت بخش خواهد بود.

مواد لازم خورشت غورابه

برای طعم دار کردن این خورشت خانگی عالی باید آبغوره و ادویه های دلخواه را اضافه کنید. استفاده از سبزیجات معطر در این خورشت طعمی عالی به غذای شما می دهد. در صورت دلخواه می توانید از دیگر سبزیجات معطر نیز استفاده کنید. این خورشت برای جا افتاده شدن نیاز به زمان دارد. مدت زمان پخت این خورشت ۳ ساعت بوده و به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا