طرز تهیه خامه شکلاتی برای تزئین انواع کیک و شیرینی

خامه شکلاتی از انواع خامه های طعم دار برای تزیین کیک و دسرهای مختلف است و شما می توانید از این نوع خامه علاوه بر تزیین دسر و کیک در وعده صبحانه خود استفاده نمایید. در دستور تهیه خامه شکلاتی از خامه صبحانه و شکلات صبحانه و پودر قند و وانیل و شیر استفاده می شود.

برای تزیین کیک و دسر علاوه بر خامه شکلاتی از خامه کیک قنادی، شکلات روی کیک، خامه فرم گرفته و … استفاده می شود که هر یک از این خوراکی ها را می توانید به راحتی در منزل تهیه نمایید سپس به کمک آن ها به تزیین انواع کیک و دسر بپردازید.

طرز تهیه خامه شکلاتی

مواد لازم

  • خامه صبحانه : یک پیمانه
  • پودر قند : یک قاشق غذاخوری
  • شکلات صبحانه : دو قاشق غذاخوری
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری
  • شیر در صورت تمایل : ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خامه شکلاتی

برای تهیه خامه شکلاتی ابتدا پودر قند را الک کنید تا گلوله های موجود در آن صاف شود سپس پودر قند و خامه صبحانه را درون ظرفی مناسب بریزید و به کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا خامه کمی فرم بگیرد اگر تمایل دارید خامه شکلاتی رقیق باشد می توانید در این مرحله از دستور تهیه خامه شکلاتی به مخلوط پودر قند و خامه شیر اضافه کنید سپس مایه خامه شکلاتی را هم بزنید.

مخلوط پودر قند و خامه صبحانه
در مرحله بعدی طرز تهیه خامه شکلاتی وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و به کمک همزن مواد را هم بزنید سپس شکلات صبحانه را به مواد بیفزایید و دوباره مواد را هم بزنید.

خامه شکلاتی

مخلوط مواد شکلات خامه ای را به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده خامه شکلاتی را از درون یخچال بیرون آورید و از این کرم خامه ای خوشمزه و بی نظیر برای تزیین کردن انواع دسرها و کیک های خانگی استفاده نمایید.

کرم شکلاتی

تزیین کیک با خامه شکلاتی

در این آموزش با روش درست کردن خامه شکلاتی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این کرم خامه ای خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا