اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram

طرز تهیه حلوا کاسه

مواد لازم برای تهیه حلوا کاسه :

آرد برنج اعلا 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
گلاب 1/5 پیمانه
زعفران دم کرده نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
آب 2 لیوان

طرز تهیه حلوا کاسه:

ابتدا آرد برنج را با دقت و حوصله بو بدهید طوری که رنگ آرد تغییر نکند. اجازه بدهید آرد کاملا خنک شود. در یک ظرف مناسب به آرد بو داده و خنک شده گلاب را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا حالت کرم مانند شود.

در قابلمه ای دو لیوان آب بریزید و شکر را در آب حل کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود و نباید بجوشد میزان آب در اثر تبخیر نباید کم شود. فقط در حدی که شکر حل شود. زعفران را به آب و شکر اضافه کنید و بعد آرد برنجی که در گلاب مخلوط کردیم را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید. تا کاملا با آب و شکر و زعفران مخلوط شود.

در این مرحله حرارت را کم کنید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت برسد. این پروسه حدودا یک ساعت زمان می برد. زمانی که به غلظت رسید روغن را اضافه کنید.

ابتدا روغن روی مواد می آید اما بعد از مخلوط کردن و مدام هم زدن جذب می شود و مواد حباب می زند. تمام مراحل باید روی حرارت خیلی ملایم انجام شود و با حوصله هم بزنید. در نهایت می بینید که حلوا به غلظت مطلوب رسیده و عطر خوشی که دارد.

منابع سایت

بخشی از محتویات سایت با توجه به اجازه نامه موجود در بخش کپی رایت سایت های زیر از این سایت ها جمع آوری شده است اگر محتوایی از سایت شما اینجا منتشر شده است و منبع ذکر نشده است به ما از طریق نظرات اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *