طرز تهیه ته دیگ بال مرغ لذیذ و خوشمزه

ته دیگ بال مرغ یک غذای عالی و خوش طعم است که در اغلب مهمانی ها نیز سرو می شود. این غذا بسیار شیک و مجلسی است و شما در این بخش می توانید طرز تهیه ته دیگ بال مرغ زعفرانی را مطالعه کنید. این غذا با ترکیب بال مرغ و سینه مرغ تهیه می شود.

شما علاقمندان به آشپزی می توانید علاوه بر آموزش تهیه ته دیگ بال مرغ در این مطلب با مراجعه به مطالب قبلی با دستور تهیه ته دیگ مرغ و ته دیگ کاهو نیز آشنا شوید. این نوع غذاها برای پذیرایی در مجالس بسیار مناسب بوده و می توانید یک غذای عالی و خوشمزه را با آن تهیه کنید.

ته دیگ بال مرغ

مواد لازم

  • سینه مرغ: ۱۰۰ گرم
  • برنج: ۴ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد
  • بال مرغ: ۸ عدد
  • زرشک: به میزان لازم
  • آب لیمو تازه: ۱ عدد
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • ماست: ۸ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ

طرز تهیه ته دیگ بال مرغ دلچسب

برای آماده کردن این غذای اصیل و خوشمزه باید، ابتدا برنج را بشورید و درون کاسه مورد نظرتا بریزید و روی آن را با آب بپوشانید. مقداری نمک زده و برای چند ساعت برنج را بخیسانید.

بال مرغ را به همراه مقداری سینه مرغ درون قابلمه ای نیم پز کنید. مقداری پیاز ریخته و زردچوبه و نمک به آن اضافه نمایید.

قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید، سینه مرغ به مدت ۱۵ دقیقه درون آبجوش پخته شود. مرغ ها را از قابلمه خارج کرده و سراغ بقیه مراحل کار بروید. مرغ ها را ریش ریش کرده و در تابه مورد نظر با مقداری روغن تفت دهید.

توجه کنید، می توانید بال های مرغ را به صورت سالم به عنوان ته دیگ قرار دهید. بعد از تفت خوردن مرغ ها مقداری زعفران اضافه کنید.

برای قرار دادن بال ها در این غذا باید آن را مزه دار کنید. بال ها را در ظرفی ریخته با مقداری آب لیمو تازه و زعفران به خوبی ماساژ دهید. حالا نوبت به آبکش کردن برنج می رسد. درون قابلمه مناسب مقداری آبجوش ریخته و نمک اضافه کنید.

بعد از آن برنج را ریخته و به آن ۱۲ دقیقه زمان دهید. برنج را آبکشی کرده و در کاسه ای دیگر تخم مرغ ها را هم بزنید.

در این مرحله از طرز تهیه ته دیگ بال مرغ برای آماده کردن مواد ته دیگ باید مقداری تخم مرغ، ماست، زعفران و فلفل را با یکدیگر ترکیب کنید. بعد از یکدست شدن مواد مقداری روغن مایع ریخته و مجدد مواد را هم بزنید.

در کف قابلمه مورد نظر مقداری روغن ریخته و بال های مزه دار شده را درون آن قرار دهید. برنج های زعفرانی را روی بال ها ریخته و به خوبی پخش کنید.

در ادامه مرغ ریش ریش شده را روی برنج ها بریزید. روی مرغ ها را مقداری زرشک ریخته و باقی برنج ها را به همراه مرغ ها بریزید.

با استفاده از یک قاشق سطح کار را صاف کرده و فشار دهید. در نهایت نیز مقداری کره روی مواد ریخته و برای دم کشیدن به آن زمان دهید.

مواد لازم ته دیگ بال مرغ

امیدواریم از تهیه این ته دیگ خوشمزه لذت برده باشد، علاوه بر آن در صورت تمایل به تهیه انواع ته دیگ می توانید از این لینک دیدن کنید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا