طرز تهیه ترشی سیر انار با طعم بسیار عالی

یکی از ترشی های محبوب مالی ترشی سیر انار بوده که دستور تهیه ای ساده دارد. این ترش یک چاشنی فوق العاده در کنار انواع غذاها بوده و طعم بسیار عالی دارد. در این بخش می توانید با طرز تهیه ترشی سیر انار آشنا شوید.

برای تهیه انواع ترشی های خانگی می توانید، در مجله آشپزی آرگا را مطالعه کنید. شما علاقمندان در لینک ارائه شده می توانید با طرز تهیه ترشی موسیر و سیر ترشی آشنا شوید. این نوع ترشی ها در کنار انواع غذا سرو شده و طعمی بسیار عالی دارند.

مواد سیر ترشی

مواد لازم

  • سیر تازه: ۱ کیلوگرم
  • شیره خرما یا شیره انگور: ۱ لیوان
  • رب انار: ۱ لیوان
  • سرکه: به میزان لازم
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • تمر هندی: ۱ بسته
  • شکر: به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی سیر انار عالی

تهیه انواع ترشی های خانگی کار بسیار ساده ای است. شما برای داشتن یک ترشی خانگی عالی می توانید تا ادامه این بخش همراه ما باشید. برای آماده کردن این ترشی باید پوست بوته ها را بگیرید، به خوبی بشویید و روی یک پارچه پهن کنید. بعد از خارج شدن آب های اضافی رب انار، سیر، شیره خرما و نمک را با یکدیگر ترکیب نمایید.

مواد را درون قابلمه ای ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه روی اجاق گاز قرار دهید. بعد از اینکه سیرها مقداری نر شد، به آن زمان دهید تا خنک شود. حالا سیر ترشی ها را درون شیشه ای ریخته و درب آن را به خوبی ببندید. این ترشی فوری بعد از ۶ ماه آماده است و می توانید، نوش جان کنید.

برای تهیه این نوع ترشی روش های مختلفی وجود دارد. در برخی از مواقع می توانید این ترشی را بدون جوشاندن نیز تهیه کنید. در این صورت ترشی باید مدت زمان بیشتری بماند تا به خوبی رسیده شود. همانطور که می دانید، یکی از پر خاصیت ترین انواع ترشی ها، ترشی سیر ۷ ساله است. این ترشی خواص درمانی زیادی دارد.

طرز تهیه سیر ترشی انار

 

اگر می خواهید، یک ترشی ملس داشته باشید، می توانید با تغییر میزان شیره خرما و انگور مزه این ترشی را بهتر کنید. طرز تهیه ترشی سیر و انار بسیار ساده است. این ترشی خانگی طعمی فوق العاده داشته و می توانید در کنار انواع غذاها سرو کنید. توجه داشته باشید، نگهداری این ترشی در شیشه بهتر بوده و به نگهداری طولانی مدت آن کمک می کند.

اگر می خواهید، یک ترشی با طعم عالی داشته باشید و زودتر نوش جان کنید، بهتر است ابتدا ترشی را کمی بجوشانید. استفاده از چند تکه نبات نیز در این ترشی می تواند، طعم بهتر و ملس تری به ترشی شما بدهد.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا