طرز تهیه ترشک انار

ترشک انار، یکی از انواع دسرهای خوشمزه و معروف در فصل پاییز و زمستان می باشد. این خوراکی لذیذ و ترش در اغلب شهرهای ایران جزو تنقلات شب یلدا محسوب شده و از انواع محبوب ترشک های خانگی می باشد. همچنین این دسر ترش طعم، یک خوراکی سالم و مقوی برای بدن بوده که خواص و فواید بسیاری برای تمام افراد دارد. البته شاید به خاطر طعم ترش انار، این دسر باب طبع کودکان نباشد و میلی به خوردن آن نداشته باشند. اما برای دوستداران میوه انار، این دسر یک خوراکی متفاوت و جدید بوده که حتماً جزو طرفداران آن خواهند بود.

مصرف انار فواید بسیاری برای سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از کم خونی، تناسب اندام و لاغری، سلامت پوست و مو، بهبود حافظه و… دارد. از این رو می توانید خیلی سریع و راحت در منزل دسر ترشک انار را تهیه کنید و از فواید و خواص این میوه مغذی و سالم بهره مند شوید. رسپی این دسر نیز آسان بوده و می توانید در منزل به راحتی آماده و سرو کنید.

مواد لازم
انار: ۱عدد
نبات: یه تکه کوچک
گلپر: بسته به ذائقه خودتان
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل
گام 1
انار قرمز و ترش یا ملس رو دان کنید.

گام 2
با گوشتکوب برقی و یا دستی کمی انار را له کنید تا آب انار بیرون بیاید.

گام 3
نبات را به آن اضافه کنید.

گام 4
سپس ظرف را بر روی شعله کم گاز بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.

گام 5
در آخر گلپر و یک قاشق رب انار را به آن اضافه کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا