طرز تهیه بیسکوییت رژیمی خوشمزه و ایده آل در خانه

پخت بیسکوییت رژیمی بسیار آسان می باشد و در تهیه آن از موادی همچون شیر کم چرب، آرد، ماست چکیده کم چرب، شکر، بکینگ پودر و مقدار اندکی نمک استفاده می شود. البته به جای شکر می توانید، از عسل طبیعی استفاده نمایید. تهیه بیسکوئیت خانگی کار بسیار لذت بخشی است. در مطالب گذشته با دستور تهیه  بیسکویت ساده و نیز بیسکویت کره ای آشنا شدید. در ادامه این مطلب می توانید، با دستور ساخت بیسکوییت رژیمی آشنا شوید و آن را در منزل تهیه کنید و بدون ترس از اضافه وزن آن را میل نمایید.

طرز تهیه بیسکوییت رژیمی

مواد لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه بیسکویت رژیمی عبارت است از:

  • آرد/ ۲ پیمانه
  • شکر/ ۲ قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر/ ۱ قاشق غذاخوری
  • ماست چکیده ساده کم چرب/ ۱ پیمانه
  • شیر کم چرب/ نصف پیمانه
  • نمک/ نوک قاشق مرباخوری

طرز تهیه بیسکوییت رژیمی

ابتدا آرد را الک کنید و درون ظرف مناسبی بریزید. سپس شکر، نمک و بکینگ پودر را نیز به آن اضافه نمایید.

حال یک چهارم شیر کم چرب را به همراه ماست به مواد اضافه نمایید و به وسیله یک قاشق چوبی مواد را کاملا هم بزنید، تا خمیر سفت حاصل شود.

در ادامه باید، خمیر بدست آماده را روی میز آشپزخانه قرار دهید و سپس مابقی شیر کم چرب را به خمیر اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید(در این حالت خمیر کمی چسبناک می شود).

در مرحله بعدی به کمک وردنه، خمیر ورز داده شده را به ضخامت تقریبا ۲ سانتی متر روی میز آشپزخانه باز کنید و خمیر را قالب بزنید، البته به جای قالب می توانید، از لیوان یا چاقو نیز استفاده کنید.

آنگاه داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای قالب زده را با فاصله درون سینی فر قرار دهید.

در آخر، سینی را داخل فر که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید.

آموزش تهیه بیسکوییت رژیمی

این نوع بیسکوییت می تواند میان وعده بسیار مناسبی برای تمام اعضای خانواده باشد. امیدواریم از آموزش پخت بیسکوییت رژیمی لذت برده باشید. همچنین می توانید برای مشاهده طرز تهیه کیک رژیمی کلیک نمایید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا