طرز تهیه املت ژامبون آلمانی

مواد لازم برای املت ژامبون آلمانی :

ژامبون چند ورق
فلفل دلمه ای خرد شده به مقدار لازم
گوجه فرنگی خرد شده به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
سیر 1 الی 2 حبه رنده شده
کره یا روغن کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه املت ژامبون آلمانی آلمانی :

تابه ای را روی شعله بگذارید و اجازه بدهید داغ شود. سپس کره یا روغن را اضافه کنید زمانی که داغ شد، گوجه فرنگی ها، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای ها را با هم داخل ماهیتابه بریزید. کمی تفت بدهید تا نرم شوند. اکنون ژامبو خرد شده را اضافه کنید. سپس در تابه را بگذارید تا مواد جا بیفتند. در انتها تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که تخم مرغ ها پختند پنیر را روی آن بریزید و در تابه را بگذارید تا ذوب شود. اکنون غذا آماده سرو است.

نکاتی برای پخت املت کالباس یا ژامبون :

برای تهیه هر کدام از املت های بالا می توانید به مواد اولیه آن نخودفرنگی یا ذرت و یا قارچ و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا