طرز تهیه اشکنه کشک

مواد لازم:
کشک ساییده : 3 تا 5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده :یک قاشق مرباخوری
پیازمتوسط : 1 عدد
نعناء خشک: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روش تهیه اشکنه کشک :
ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن داغ شده تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد به آن کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر زرد چوبه به مشام برسد. بعد به پیاز داغ آماده شده نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، در حدی که نسوزد. سپس کشک را با یک لیوان آب رقیق کنید و روی نعناء داغ آمده شده بریزید بعد از به جوش آمدن آب به آن نمک و فلفل بزنید و وقتی چند جوش خورد گردو را به آن اضافه کنید.و حرارت را کم کنید و آن را مدام هم بزنید تا کشک نبرد و اشکنه غلیظ شود و به اصطلاح جا بیفتد. پس از غلیظ شدن اشکنه آن را از روی حرارت بردارید و درون آن نان خشک تیلیت کنید و درکنار پیاز و سبزیجات دیگر میل کنید.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا