طرز تهیه اشکنه بادمجان غذای سنتی و لذیذ ایرانی

اشکنه یکی از قدیمی ترین غذاهایی می باشد که شما می توانید در خانه آن را بپزید و اگر در این غذا بادمجان بریزید می توانید غذای بسیار قدیمی تهرانی ها را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید، البته اشکنه گوجه بادمجان به عنوان غذای محلی شهر گرمسار نیز معرفی شده است. در ادامه شما را با طرز تهیه اشکنه بادمجان آشنا می کنیم.

همانطور که در مطالب قبلی شما را با دستور تهیه اشکنه عدس و اشکنه ماست آشنا کردیم در ادامه قرار است اطلاعاتی را در مورد نحوه درست کردن اشکنه بادمجان به شما بدهیم. در واقع این غذا بسیار خوشمزه و مقوی می باشد و بادمجان طعم بسیار خوبی به آن خواهد داد.

مواد لازم

  • پیاز دو عدد
  • بادمجان دو عدد
  • سیب زمینی دو عدد
  • گوجه فرنگی دو عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق مربا خوری
  • شنبلیله خشک دو قاشق مربا خوری
  • نعنا خشک یک قاشق مربا خوری
  • آرد یک قاشق مربا خوری
  • تخم مرغ سه عدد
  • ادویه به اندازه لازم

روش درست کردن اشکنه بادمجان

طرز تهیه اشکنه بادمجان متفاوت

برای این که بتوانید یک غذای بسیار خوشمزه تهیه کنید و بادمجان ها به آن  طعم خوبی بدهند باید ابتدا تلخی آن ها را بگیرید. در واقع برای این کار کافی است تا به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را در محلول آب و نمک قرار دهید. بهتر است قبل از این که بادمجان ها را در آب و نمک بگذارید آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.

در مرحله بعدی باید بادمجان ها را از آب و نمک در آورده و روی یک دستمال بریزید تا خشک شوند. تا زمانی که بادمجان ها در حال خشک شدن می باشند می توانید سیب زمینی ها را به همراه گوجه فرنگی ها مکعبی خرد کنید. بعد از این که کار شما تمام شد باید یک قابلمه برداشته و روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید.

زمانی که روغن داغ شد باید ابتدا پیاز ها را درون آن بریزید و بگذارید مقداری تفت بخورد. در واقع تفت خوردن پیاز ها  بسیار ساده می باشد و کافی است کمی سبک شوند و بعد شما باید سیر را به همراه ادویه ها به آن اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند. بعد از این که ادویه ها سرخ شدند باید رب را اضافه کنید و بگذارید خوب سرخ  شده و طعم خامی آن گرفته شود و بعد نعنا را به همراه شنبلیله به این مواد اضافه کنید.

زمانی که عطر سبزی ها آزاد شد می توانید بادمجان ها را اضافه کرده و مواد درون قابلمه را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. بعد از این مدت زمان می توانید سیب زمینی ها و گوجه ها را اضافه کنید و مقداری آب روی این مواد بریزید و بگذارید تا با دمای ملایم بپزد.

برای این که بتوانید اشکنه غلیظ تری داشته باشید باید مقداری آرد را بدون روغن تفت داده تا عطر خامی آن گرفته شود و بعد آن را با آب سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب یک دستی ایجاد شود و بعد آن را به غذا اضافه کنید. بگذارید ۵ دقیقه از این کار بگذرد و بعد تخم مرغ ها را یکی یکی درون قابلمه بشکنید. دیگر این غذا را هم نزنید و اجازه بدهید تخم مرغ ها به خوبی پخته شده و خود را بگیرند.

طرز تهیه اشکنه بادمجان

همانطور که مطالعه کردید طرز تهیه اشکنه بادمجان بسیار ساده می باشد و شما این غذا را ۳۰ دقیقه بعد از این که تخم مرغ ها را به آن اضافه کردید می توانید سرو کنید. این غذا را می توانید با نان و یا حتی بدون آن نیز سرو کنید و در کنارش می توانید از مخلفات متفاوتی استفاده کنید. البته قبل از سرو می توانید این غذا را درون ظرف سرو بریزید و با استفاده از نعنا داغ و پیاز داغ و یا مواد دیگر آن را تزیین کنید.

منبع : آرگا

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا