طرز تهیه آش ماش با کشک

مواد لازم برای آش ماش با کشک برای 5 نفر:

ماش 1 پیمانه
برنج 1 پیمانه
پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری
نمك‌، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
اسفناج خردكرده 1 كیلوگرم
كشک 1 پیمانه
نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه آش ماش با کشک:

ماش و برنج را بپزید. آنگاه نیمی از پیاز داغ، نمك، فلفل، زردچوبه و اسفناج را به آن اضافه کنید و صبر كنید آش جا بیفتد.

سپس كشک، نعنا داغ و باقیمانده‌ی پیاز داغ را اضافه كنید. اكنون آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و روی آن را به دلخواه تزیین کنید.

خواص ماش:

اگر میزان کلسترول خون تان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه می کنیم. دانه های ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند. فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می شود که قابل هضم نیستند.

فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می پردازد.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا