طرز تهیه آبگوشت بادمجان, غذایی سنتی با طعم و مزه جدید

آبگوشت یک غذای کاملا سنتی ایرانی است. غذایی که طعمی عالی داشته و می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در این بخش یکی از انواع آبگوشت های خوشمزه خانگی را معرفی می کنیم. طرز تهیه آبگوشت بادمجان بسیار ساده بوده و طعمی عالی و خوشمزه نیز دارد.

بسیاری از ما طعم آبگوشت اصیل ایرانی که با گوشت گوسفندی تهیه می شود را چشیده ایم. اما شاید انواع دیگری از آبگوشت ها را مزه نکرده باشیم. شما در آشپزی آرگا می توانید با انواع آبگوشت ها و پخت آن ها آشنا شوید. در مطالب پیشین دستور پخت آبگوشت بختیاری و آبگوشت لپه قرار داده شد که آموزش تهیه آن ها را می توانید مطالعه کنید.

پخت آبگوشت بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان: ۴ عدد متوسط
  • عدس: ۱ پیمانه
  • نعناع داغ: ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت آبگوشتی: ۴۰۰ گرم
  • کشک: ۱/۲ پیمانه
  • فلفل سیاه و نمک: به میزان کافی
  • پیاز داغ: ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن و زردچوبه: به میزان کافی

مواد آبگوشت بادمجان

طرز تهیه آبگوشت بادمجان عالی

برای داشتن این آبگوشت سنتی خوشمزه باید، پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را به همراه مقداری روغن تفت داده تا طلایی و سبک شود. فلفل سیاه و مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کرده و بعد از یکدست شدن ادویه ها و چند دقیقه تفت خوردن گوشت ها را اضافه کرده و تفت دهید. بعد از تغییر رنگ گوشت به میزان ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و درب قابلمه را قرار دهید.

عدس ها را از ۲ ساعت قبل در آب خیس کنید. بعد از ۴۵ دقیقه پخت گوشت ها عدس را به قابلمه اضافه نمایید. بعد از پخت کامل گوشت ها و نرم شدن آن بادمجان های پوست کنده شده را به صورت حلقه ای برش زده و در تابه ای به همراه مقداری روغن تفت دهید. بعد از سرخ شدن بادمجان ها کنار گذاشته و مقداری پیاز داغ و نعناع داغ تهیه کنید.

طرز تهیه آبگوشت بادمجان

در این مرحله از طرز تهیه آبگوشت بادمجان بعد از جا افتاده شدن آبگوشت تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. ۳۰ دقیقه پایانی پخت بادمجان، پیاز داغ؛ نعناع داغ و بادمجان را به مواد اضافه کرده و مقداری زمان برای پخت به آن بدهید. بعد از ۳۰ دقیقه پخت این آبگوشت کامل شده و می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید. این غذا به سادگی تهیه شده و پختی آسان دارد.

این آبگوشت با نان سرو می شود و در صورت دلخواه می توانید کشک را در آن حذف کنید. آب کمتر در این غذا طعم و مزه بهتری به آن می دهد. این غذای سنتی نوع دیگری از آبگوشت های ایرانی بوده و یک نوع آبگوشت متفاوت و متنوع است. شما در آرگا می توانید دستور پخت انواع غذاهای متنوع را مطالعه کنید.

منبع : آرگا

برچسب :

منابع سایتآرگا _ روزانه _ دانشنامه اسلامی _ تاپ ناز _ پرشین وی _ایرنا _ بیتوته _ دلگرم _ سلام دنیا _ همگام درس _ فال و خواب _ توپ تاپ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا