صحیح ترین روش برای رنده کردن و پوست کندن زنجبیل

رنده کردن زنجبیل به دلیل ریشه دار بودن آن نمی تواند کار هر کسی که آموزش ندیده است باشد پس باید ابتدا آموزشی نسبی را برای شروع داشته باشیم.
رنده کردن کردن زنجبیل
از آن جا که زنجبیل میتواند چگال و ریشه دار باشد، رنده کردن زنجبیل میتواند برای کسی که آماده نیست کار سختی باشد ،روش های مختلفی برای آماده کردن زنجبیل وجود دارد چه از رنده استفاده کنید چه سایر وسایل آشپزخانه.

صحیح ترین روش برای رنده کردن زنجبیل
پوست کندن زنجبیل:
1- نرم بودن یا مرطوب بودن زنجبیل را بررسی کنید، زنجبیل باید سفت باشد و نباید نقطه ی نرمی داشته باشد اطراف ریشه را با دست حس کنید و دنبال نقاط فاسدشده بگردید. هنگامی که شروع به فاسد شدن کند، اطراف لبه های زنجبیل پوست کنده ،شروع به تیره شدن می کند.

2- با چاقوی آشپزی لبه ها را برابر کنید:
انتهای ریشه را با چاقوی آشپزی ببرید. بریدن بخشی کوچک از هر طرف نسبت به کار با شکل نامتقارن، نگه داشتن زنجبیل را ساده تر میکند.

3- زنجبیل را با چاقو یا پوست کن سبزیجات پوست بکنید :
زنجبیل را روی یک سر قرار دهید و با استفاده از چاقوی تیز یا پوست کن سبزیجات بقیه ی پوست را بردارید ، به سمت پایین برش دهید و توجه داشته باشید تا حد ممکن اندازه ی کمی از پوست را کم کنید. همینطور می توانید با استفاده از لبه ی قاشق پوست یک زنجبیل تازه را بکنید. این برای تکه هایی که ممکن است با چاقو سخت برداشته شوند بهتر است.
4- زنجبیل را فریز کنید تا پوست کندن و رنده شدنش راحت تر باشد:
زنجبیل پوست کنده باید یک هفته در فریزر قرار بگیرد. به علت سخت شدن، کندن پوست زنجبیل یخ زده راحت تر است. زنجبیل پوست نکنده تا سه ماه در فریزر باقی می ماند ، قبل از پوست کندن به آن اجازه ی سرد شدن بدهید زنجبیل پوست کنده میتواند بلافاصله بعد از خروج از فریزر رنده شود.
پوست کندن زنجبیل
پیدا کردن یک رنده با سطح بزرگ و سوراخ های مناسب مهم نیست، مهم نیست که رنده دستی است یا جعبه ای. از رنده هایی که دندانه های فلزی دارند دوری کنید زیرا آن ها ناکارآمد و زمان بر هستند. می توان این رنده ها را از مغازه های فروش وسایل آشپزی خرید.
ریشه زنجبیل پوست کنده را نگه دارید، تا فیبرها عمود بر رنده باشند.
فیبرهای زنجبیل از بالا به پایین هستند .
پس اگر از بالا یا پایین رنده کنید احتمالا رنده ی شما گیر خواهد کرد.
با گرفتن کناره در برابر دندانه رنده، میتوانید از گیر افتادن فیبرها جلوگیری کنید.
اگر دندانه رنده گیر کرد، با استفاده از آب گرم و اسفنج موانع را جا به جا کنید.
ریشه را مخالف دانه ی رنده بکشید:
با حرکات سریع عقب و جلو، زنجبیل را بر دندانه ی فلزی بکشید.
با انگشتانتان فشار برابر به رنده وارد کنید تا قطعات زنجبیل هم اندازه بریده شوند.
از قطعه ی بزرگ زنجبیل استفاده کنید تا اشتباها دست خود را با دندانه رنده نبرید.
35/4 گرم زنجبیل خام برای ایجاد 14/3 گرم زنجبیل رنده شده لازم است.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا