روش تهیه کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی

کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید آن را به راحتی در منزل بپزید.

کیک کاکائویی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک کاکائویی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
آموزش درست کردن کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی
کیک کاکائویی با روکش کارامل طعم و مزه متفاوتی دارد و اگر به پخت انواع کیک های متنوع علاقه مند هستید بهتر است از پخت این کیک خوش طعم غافل نشوید.
مواد لازم برای کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی
آرد 2 فنجان
کاکائو دو سوم فنجان
جوش شیرین 1 و یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
نمک 1 ق چ
کره نرم 1 و یک سوم فنجان
شکر 1 و دو سوم فنجان
شیر 1 و یک سوم فنجان
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
عصاره وانیل نصف ق چ
مواد لازم برای آیسینگ کاراملی
شکر 4 فنجان
شیر 1 فنجان
کره نرم نصف فنجان
عصاره وانیل 1 ق چ
جوش شیرین یک هشتم ق چ
طرز تهیه کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو قالب 22 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید .
آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کناری بگذارید . کره و شکر را با هم مخلوط نموده 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 3 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید . آرد و 1 و یک سوم فنجان شیر را به صورت متناوب در3 مرحله به مواد اضافه کرده هر بار هم بزنید تا یکدست شود . شروع و پایان کار باید با آرد باشد .
خمیر را به طور مساوی در دو قالب ریخت رویش را صاف کنید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد کیک را روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود .
برای تهیه آیسینگ کاراملی :
3 فنجان شکر و شیر را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . باقیمانده ی شکر را در تابه ای دیگر روی حرارت گذاشته و کاراملی کنید مراقب باشید که نسوزد و رنگش قهوه ای تیره شود . اگر از دماسنج آشپزخانه استفاده میکنید دما باید روی 160 درجه تا 180 درجه سانتیگراد برسد .
کارامل را به شیر و شکر در حال جوش اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا غلیظ شود و دمایش به 115 درجه سانتیگراد برسد . کره ، وانیل و جوش شیرین را هم اضافه کرده مخلوط نمایید .
مخلوط داغ را با همزن برقی حدود 15 – 20 بزنید. بین دو لایه کیک را با این کارامل تا گرم است پر کنید . اگر کارامل خیلی غلیظ شده بود میتوانید کمی آب داغ به آن اضافه کنید . سپس روی کیک را با کارامل کاملا بپوشانید .

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا