روش تهیه کوکوی پیاز

کوکوی پیاز جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوکوی پیاز را می توانید در وعده میان وعده – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید

مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مواد لازم کوکوی پیاز
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کوکوی پیاز
پیاز را رنده درشت کرده سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یکی یکی به ظرف حاوی پیاز اضافه نمایید.(هر چقدر تعداد تخم مرغ ها بیشتر باشد کوکوی ما با کیفیت تر خواهد بود) نمک و فلفل و زردچوبه را به ظرف موادمان اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا کف نماید . تابه را روی حرارت قرار داده و روغن زیادی بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس موادمان را بطور یکنواخت در تابه ریخته و زمانی که طلایی رنگ شد آن را به 4 قسمت تقسیم کرده و برمی گردانیم. این غذا می تواند به عنوان میان وعده مصرف شود.

منابع سایتآرگا _ نورین بلاگ _ روزانه _ پزشکان بدون مرز _دانشنامه اسلامی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا